Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank își așteaptă primul copil

Cuplul regal își așteaptă primul copil împreună, Palatul Buckingham a anunțat în această dimineață că prințesa Eugenie și Jack Brooksbank își așteaptă primul copil împreună. Acesta va fi primul nepot pentru părinții lui Eugenie, Prințul Andrew și Sarah Ferguson și al nouălea strănepot al reginei Elisabeta și prințul Philip. Eugenie este mezina fostului cuplu Prințul Andrew și Sara Ferguson. Prima lor fiică s-a căsătorit luna trecută, la Londra.

„Alteța Sa Regală, Prințesa Eugenie și domnul Jack Brooksbank sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă un copil la începutul anului 2021. Ducele de York și Sarah, ducesa de York, domnul și doamna George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt entuziasmați de noile știri”, au scris cei de la Palatul Buckingham.

Prințesa Eugenie le-a spus fanilor de pe Instagram noutățile

Prințesa Eugenie a dorit să le dea fericita veste și urmăritorilor de pe pagina sa de Instagram. Ea a postat o imagine în care ea și soțul ei țin în mână o pereche de papuci pufoși pentru bebeluși, la care a adăugat și un mesaj emoționant: „Eu și Jack suntem atât de nerăbdători pentru începutul anului 2021…”.

View this post on Instagram

Jack and I are so excited for early 2021….👶🏻

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Prinţesa Eugenie, în vârstă de 30 de ani, este a opta persoana în linia de succesiune a tronului britanic. Ea s-a căsătorit în 2018 cu Jack Brooksbank, un om de afaceri, în vârstă de 34 de ani. Povestea lor de dragoste a început în timpul unei vacanțe de schi din Elveția, în 2010.

Formația Azur l-a făcut pe Mihai Bendeac să danseze pe masă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp