Sărbători grele pentru Oana Zăvoranu. Situația se complică pe zi ce trece

Sărbători grele pentru Oana Zăvoranu. Situația se complică pe zi ce trece
Oana Zăvoranu parcă nu mai scapă de probleme. Bruneta s-a întors la Dumnezeu, dar situația se complică pe zi ce trece.

Oana Zăvoranu a mai dat de un alt necaz. De data asta e parcă mai rău ca niciodată. Iată ce i s-a întâmplat Queridei.

Sărbători grele pentru Oana Zăvoranu. Situația se complică pe zi ce trece

De când și-a inaugurat clinica, Oana Zăvoranu pare că s-a băgat singură în probleme. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, vedeta a încurcat-o grav acum, pentru că a fost cerut, în instanță, falimentul instituției. Motivul? Are de dat o datorie de 700.000 de lei. Clinica de care Oana e foarte mândră a luat naștere în 2017 când s-a inaugurat în Cotroceni, One Life SRL.

Un loc cu aparatură de ultimă generație și cei mai buni medici din România, spune vedeta în acel moment. Din păcate însă, spun sursele, după primul an, situația n-a fost deloc roz pentru vedetă. Al doilea an a fost mai bine, apoi a căzut totul în cap, iar acum clinica s-ar afla într-un moment foarte greu. Datoriile către furnizori s-au tot adunat, iar acum unul dintre parteneri, Chimet Trade SRL, i-ar fi deschis proces Oanei pentru suma de 700.000 de lei pe care o are de primit.

„Eu am mai avut cu ea un proces, cu niște bani împrumutați. Procesul acela s-a câștigat acum câteva luni”

”Noi am cerut falimentul, are să ne dea aproximativ 700.000 de lei, bani datorați pentru perioada 2020-2021, în mare parte sunt din ultimul an. Eu am mai avut cu ea un proces, cu niște bani împrumutați. Procesul acela s-a câștigat acum câteva luni. Am și executat-o, i-am blocat conturile, am recuperat banii.

Eu am mai avut cu ea un proces, cu niște bani împrumutați. Procesul acela s-a câștigat acum câteva luni. Am și executat-o, i-am blocat conturile, am recuperat banii”, a declarat Horia Vlădescu, reprezentantul Chimet.

„Cu restul ce mai sunt, mai mici, cu ANAF cu tot, cred că ajunge undeva la 350.000 de euro plus aparatura”

Acum am cerut falimentul, ea este în situație de faliment. Când se va aduna toată masa credală, datoriile pe care le are depășesc cu mult bunurile aflate în activele societății. Societate care, de fapt, nu are bunuri, are niște leasing-uri și o chirie. Cam aici e problema. Clinica are aparatura în contract de credit și clădirea o are sub formă de chirie.

Iar datoriile ei sunt, în momentul ăsta… Dacă are la mine 700.000, facturi neachitate între cele două societăți, mai e cineva cu 600.000. Cu restul ce mai sunt, mai mici, cu ANAF cu tot, cred că ajunge undeva la 350.000 de euro plus aparatura… Sunt mai mulți la care are datorii dar, deocamdată, eu am cerut deschiderea falimentului și o să se înscrie toată lumea la masa credală. Cred că are datorii de aproape un milion de euro”, a mai spus Horia Vlădescu.

Recomandarile noastre