Oana Zăvoranu jubileaza. A aflat că Pepe a rupt-o cu rivala ei de-o viață și îi transmite un mesaj

Oana Zăvoranu jubileaza. A aflat că Pepe a rupt-o cu rivala ei de-o viață și îi transmite un mesaj
Cu puțin timp în urmă, Pepe și-a creștinat moștenitorul, iar evenimentul a fost cu totul și cu totul spectaculos.

Pepe i-a invitat la botezul băiatului pe cei mai buni prieteni, însă cineva important a lipsit de la eveniment. Care să fie motivul.

Oana Zăvoranu n-a putut să reziste și i-a râs în nas Oanei Roman. Situația e complicată

În week-end-ul care a trecut Pepe și soția lui, Yasmine, și-au creștinat băiatul. A fost un eveniment la care toată lumea s-a distrat și s-a bucurat, iar Andra și Cătălin Măruță au fost extrem de fericiți sa le fie alături. Băiețelul lui Pepe i-a avut ca nași pe membri ai familiei, după cum a mărturisit Măruță, deși lumea se aștepta ca el și Andra să fie din nou părinți spirituali.

Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului

„Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul. Toți au scris ca și cum așa ar fi. Am fost la botezul lui Pepe, la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași. Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia, Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului”, a declarat Cătălin Măruță pe Facebook.

Oana Roman, marea absentă de la botez

Deși Oana Roman și Pepe au fost întotdeauna în relații foarte bune, fiica lui Petre Roman nu a participat la botez. Deocamdată nu se știe dacă vedeta nu a vrut să vină sau dacă Pepe nu a invitat-o. Ea s-a afișat pe Instastory la un restaurant din zona Băneasa la momentul evenimentului.

Oana Zăvoranu, în schimb, n-a ratat ocazia și a postat un mesaj pe contul său de socializare în care i-a dat o replică dură Oanei Roman. Cuvintele brunetei sunt dure, iar Oana Roman cu siguranță nu va lăsa lucrurile așa.