Scandal fără precedent între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. De data asta, vedetele “se sfâșie”

Scandal fără precedent între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. De data asta, vedetele “se sfâșie”
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu nu se mai suportă deloc una pe cealaltă. Cearta dintre cele două spune multe despre vedete.

După ce Bianca Drăgușanu n-a avut de lucru și a jignit-o grav pe Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău s-a enervat cumplit.

Povestea a început cu o săptămână în urmă, când în cadrul unui interviu pentru Antena Stars a spus tot ce avea pe suflet despre Bădălău. Când Bianca a auzit, a devenit o fiară și a făcut-o pe cântăreață cu ou și cu oțet, afirmând și faptul că vedeta e geloasă foc pentru că Bădălău a lăsat-o. Lucru pe care Claudia îl neagă cu vehemență. Imediat, Claudia și-a suflecat mânecile și a dat replici peste replici, care de care mai dure.

“Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea”

”Nu vreau să intru în polemici cu omul acesta. Eu ce am avut de spus a fost legat de ceea ce ține de copiii mei, ce își doresc ei, ce simt ei și sunt singura care are dreptul să vorbească despre copiii mei, eventual și Gabi că e tatăl lor. Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea.

Eu sunt singurul om care vorbește despre copiii mei, despre ceea ce simt ei, eu nu am jignit-o, eu n-am zis absolut nimic. Nu știu de ce mă tot jignește, nici nu-mi pasă, vreau să stau departe”, a spus Claudia.

“Eu știu ce caută ea, ea caută circ, eu nu caut circ, spre deosebire de ea”

Pe de altă parte, Claudia vrea să fie clar pentru lumea faptul că nu Bădălău a părăsit-o, ci ea l-a lăsat când a realizat că nu e omul alături de care să-și crească copiii.  “Nu Gabi s-a despărțit de mine în viața aceasta ca eu să fiu geloasă pe vreo femeie din viața lui sau să fiu frustrată, termenii aceștia nu-i înțeleg și nu au legătura cu mine.

Eu m-am separat de Gabi, eu n-am mai vrut să am o relație cu Gabi, o căsnicie cu Gabi, nu el m-a lăsat pe mine, eu l-am lăsat pe Gabi. (…) Eu știu ce caută ea, ea caută circ, eu nu caut circ, spre deosebire de ea.

“Iar eu cu Gabi vom avea tot timpul ceva de împărțit. Această femeie n-a înțeles acest lucru”

Cred că s-a și văzut că de fiecare dată în atâția ani toate ieșirile acestui om pe post sau mediatic au fost legate de bărbați sau de femeile din viața bărbaților. Eu n-am avut astfel de confruntări, astfel de situații niciodată. Eu nu m-am certat cu nicio femeie din viața unui bărbat în viața asta, nici n-am avut vreo intenție vreodată cu cineva din viața fostului soț. Iar eu cu Gabi vom avea tot timpul ceva de împărțit.

Această femeie n-a înțeles acest lucru, noi tot timpul vor avea ceva de împărțit pentru că avem acești doi copii minunați care își doresc să ne înțelegem că suntem părinții lor. Să ne spunem un bună ziua, fiecare își gestionează viața cum știe mai bine”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Recomandarile noastre