Scandal fără precedent între Flick, Denisa și fotograful din Ucraina care i-a ajutat la botez. Femeia vine cu dovezi incredibile

Scandal fără precedent între Flick, Denisa și fotograful din Ucraina care i-a ajutat la botez. Femeia vine cu dovezi incredibile
Cu doar câteva zile în urmă, soția lui Flick povestea cu lux de amănunte cum a fost țepuită de un fotograf din Ucraina. Femeia pune acum cărțile pe masă.

Fotograful ucrainean dă peste cap tot ce a spus Denisa despre momentul neplăcut de la botezul bebelușului. Care să fie adevărul?

Scandal fără precedent între Flick, Denisa și fotograful din Ucraina care i-a ajutat la botez. Femeia vine cu dovezi incredibile

Dacă zilele trecute, Denisa făcea mare tărăboi povestind ce a putut să le facă o femeie fotograf din Ucraina, căreia ea i-a oferit mult ajutor, acum Diana Tarasova a scris pe contul de socializare un mesaj în care explică tuturor că situația nu e tocmai cea prezentată de soția lui Flick. Mai mult, pentru a fi crezută de toată lumea, femeia a venit și cu dovezi, postând pe contul de instagram capturi din conversațiile purtate cu Denisa Filcea.

„Am precizat că este ultima ședință foto gratuită pe care o ofer. Locuiesc singură, vin din Ucraina și în asta constă munca mea”

„Aș dori să vă spun povestea mea despre cooperarea cu Flick și Denisa. M-am întâlnit cu Denisa prin niște prieteni din Harkov. La un moment dat, Denisa a fost în orașul meu pentru muncă. Am avut trei ședințe foto gratuite cu ea. În cadrul primei ședințe foto, datorită ei am ajuns în revista Viva România.

După a doua ședință, m-a invitat să fiu fotograful ei personal la evenimentul pentru revista Viva. După ce a născut, Denisa m-a invitat la ei acasă pentru o nouă ședință foto. Am acceptat, dar am precizat că este ultima ședință foto gratuită pe care o ofer. Locuiesc singură, vin din Ucraina și în asta constă munca mea.

După, mi-a spus că urmează creștinarea fetiței pe 14 august și că vor să particip și eu ca fotograf. I-am spus că sunt liberă în ziua respectivă și că mă pot duce. Nimeni nu m-a întrebat de bani.

„Eu am precizat că am un preț de 100 de euro pe oră”

Apoi, Denisa mi-a scris pe WhatsApp înainte de botez și m-a anunțat că au un buget de 100 de euro pentru 3-4 ore. Eu am precizat că am un preț de 100 de euro pe oră. Apoi, Denisa mi-a scris că shooting-ul ar dura doar două ore (45 de minute în biserică și 45-50 de minute pe drum și mi-a precizat, de asemenea, că 200 de euro este prea mult, așa că am fost de acord să le ofer un discount, în total 150 de euro)”, a povestit fotografa Diana Tarasova.

„Am sperat până în ultimul moment că îmi vor da prețul corect, dar nu”

Până aici, nimic ieșit din comun dar, când a fost vorba de botez, cele două doamne au început să se certe ca la ușa cortului. În timp ce Denisa spune că femeia a luat banii și a plecat, lăsând-o cu ochii în soare când i-a fost lumea mai dragă, fotograful spune că soția lui Flick i-a trimis chiar și mesaje de amenințare.

„Când am ajuns la ei acasă, am aflat de la videograf că drumul doar dus până la biserică nu e 45-50 de minute, ci o oră și 15 minute (drumul dus-întors e trei ore). Mai mult timp, mai mulți bani, corect? Aveam o întâlnire importantă despre care i-am spus Denisei și pe care a trebuit să o anulez pentru că am înțeles că e o zi specială pentru ei.

În final, acea ședință a durat aproape 5 ore (de la 11 la 15.45). Când am ajuns din nou acasă la ei, Denisa m-a întrebat dacă le mai pot face niște poze cu familia, iar eu i-am răspuns că trebuie să plec, după ce Flick mi-a dat 150 de euro. Am sperat până în ultimul moment că îmi vor da prețul corect, dar nu.

I-am spus lui Flick că situația nu e normală și i-am cerut 400 de euro pentru munca mea. El mi-a spus să nu îmi fac griji și că va trebui să vorbească cu soția lui. Am plecat împăcată, ne-am luat la revedere”, a mai spus ucraineanca.

„Nu vreau să fac niște lucruri urâte și să îi ruinez reputația din România”

„Am nevoie doar de pozele de la biserică și gata. Pentru că nu vreau să fac niște lucruri urâte și să îi ruinez reputația din România. Chiar nu vreau să fac asta. Pentru că, știi, oamenii pot să ajute și pot să facă, de asemenea, lucruri rele. Dar nu vreau să fac asta. Vreau doar pozele, mulțumesc”, i-ar fi spus Denisa femeii din Ucraina, printr-un mesaj vocal.

Sursă foto: instagram