Scandal imens. Serghei Mizil vorbește prima dată despre cine e cu adevărat Oana Mizil. A explodat contra impostoarei

Scandal imens. Serghei Mizil vorbește prima dată despre cine e cu adevărat Oana Mizil. A explodat contra impostoarei
După ce Oana Niculescu Mizil a făcut declarații șocante privind destinul tragic al Doncăi, Serghei Mizil a luat foc. Și a făcut niște afirmații grele de tot cu privire la biografia Oanei Mizil, partenera lui Marian Vanghelie.

Îndurerat de moartea surorii sale, Serghei Mizil îi ține piept Oanei Mizil. Afaceristul a dat cu ea de pământ.

Serghei Mizil a explodat și demontează tot ce a spus Oana Mizil. „Acest personaj, nu are nicio legătură cu familia Niculescu Mizil”

Vestea morții surorii sale l-a distrus pe Serghei Mizil, dar ce i-a pus capac au fost declarațiile Oanei Mizil care spune că este nepoata Doncăi. După ce a condus-o pe ultimul drum, iubita lui Marian Vanghelie a făcut mărturisiri dureroase despre cele mai grele momente din viața acesteia.

„A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apărut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi”, a mărturisit atunci Oana Mizil.

„Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Vizibil deranjat de ceea ce a spus Oana, Serghei a luat urgent atitudine și replicile au fost mai mult decât usturătoare. Afaceristul susține că Oana nu are nici o legătură cu familia sa, nu este fiica lui și nu o cheamă Mizil, ci Oana Coman Ștefănescu Nicolae.

“Am avut o săptămână foarte grea. Am stat să mă gândesc mult dacă să spune ce am să spun acum, dar trebuie să pun punct la niște lucruri. (…) Toți spuneți că este copilul meu. Nu este copilul meu. Și nu o cheamă Mizil. Pe ea o cheamă Oana Coman Ștefănescu Nicolae. (…) Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea și a surorii mele, Donca. Pot să demonstrez și cu acte că suntem frați, să se termine toate discuțiile astea că eu sunt înfiat, că suntem înfiați, că eu sunt țigan sau nu știu ce… (…)

Acest personaj, Oana Coman Ștefănescu Nicolae, nu Mizil, Mizil a fost adăugat, nu are nicio legătură cu familia Niculescu Mizil. (…) Dacă ea vrea să se intituleze, pe mine nu mă interesează, ea poate să zică orice, să facă orice. Familia Niculescu Mizil, în toată relația asta, sunt eu, Donca, și cu Lidia”, a explicat Serghei Mizil pe Youtube.

Sursă foto: evz