Emisiunea a fost în direct, ca de obicei, iar telespectatorii au asistat la niște scene teribile între Lidia Buble și Răzvan Simion. Așa cum Rețete și vedete a scris încă de dimineață, această zi, frumoasa blondină a mers la Radio Zu să își promoveze piesa, dar imediat a dat fuga și la Răzvan Simion. Așa cum știți, fostul ei iubit, de care s-a despărțit în urmă cu un an, îi este în continuare manager artistic. Fanii au așteptat cu sufletul al gură un dialog între cei doi.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Miile de fani îi apreciau pentru modul în care îmbinau în armonie perfectă planurile sentimentale cu profesiile lor în luminile reflectoarelor. După ce s-au separat, aceiași mii de fani au sperat la o revenire.

Vineri au avut parte de un șoc: scene teribile între Lidia Buble și Răzvan Simion

Ajunsă în platou, Lidia a vorbit despre noua ei piesă, spunând că și-a făcut canal de YouTube și că-i invită pe admiratori să o urmărească și acolo, în număr cât mai mare.

„Ăsta e primul nostru interviu la emisiunea asta. Mi-am făcut canal de Youtube, am pus piesa acolo. Să apăsați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine”, a spus Lidia Buble la Neața cu Răzvan și Dani.

Interviul Lidiei Buble nu a fost luat însă de Răzvan Simion, așa cum se aștepta toată lumea. Întrebările le-a pus Florin Ristei. Acesta l-a invitat pe prezentator să participe și el la dialog, însă Răzvan a refuzat categoric.

„Hai, Răzvan, te invităm aici!”, i-a spus Florin Ristei lui Răzvan Simion, iar răspunsul acestuia a fost scurt: „Nu, merci, să facă el”. Refuzul „matinalului” a venit imediat după ce Lidia Buble l-a salutat și i-a mulțumit. „Îi mulțumesc lui Răzvan. Bună!”, i-a spus Lidia Buble lui Răzvan Simion. Răzvan Simion însă a avut un moment ciudat. Pur și simplu a ignorat-o pe fosta lui iubită și nu i-a răspuns la salut.

Sursa foto: Instagram

Înainte de Adrian Mutu, în inima Alexandrei Dinu a fost alt bărbat. L-a lăsat cu inima frântă și a plecat cu fotbalistul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp