Scene teribile între un travestit și un cuplu de băieți, în Suceava. Totul a fost surprins de camerele video din gară

Scene teribile între un travestit și un cuplu de băieți, în Suceava. Totul a fost surprins de camerele video din gară
Un tânăr a fost luat la bătaie de iubitul său pe peronul gării din Burdujeni (Suceava), iar motivul este incredibil. Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din gară.

Scenele teribile au surprins un travestit și un cuplu gay. Martorii incidentului relatează că a fost violent și, deopotrivă teribil de comic.

În timp ce un tânăr aștepta în compania unei „tinere” dichisite trenul care avea să ajungă în capitala țării, în gara din Burdujeni a mai apărut un tânăr. Acesta s-a dus țintă la primul și a încercat să îl convingă să nu plece. Tânărul care venise să-și convingă iubitul să nu plece a devenit violent când și-a făcut apariția și travestitul pentru care urma să fie părăsit.

Ceea ce a urmat a fost de necrezut. Cei trei au avut un schimb de replici, apoi s-au luat la bătaie, folosind ca arme gențile pe care le aveau la ei, dar și alte obiecte.

„Tânăra” pentru care se certau băieții era tot băiat

A fost nevoie de intervenția poliției și încătușarea bărbatului violent, pentru a liniști spiritele. După ce au ajuns cu toții în secția de poliție s-au stabilit toate detaliile poveștii. În primul rând, s-a dovedit că toți cei trei implicați sunt bărbați. Poliția credea inițial că ar fi vorba de doi bărbați și o femeie. Dar „tânăra” dichisită în haine feminine s-a dovedit a fi și ea băiat, după ce a trebuit să se legitimeze. În al doilea rând, toți cei trei fac parte, asumat, din comunitatea gay.

Agresorul este un bărbat din Galați stabilit în Suceava. Până de curând, el  avea o relație cu un tânăr din Drobeta Turnu Severin. Doar că acesta a decis să-l părăsească pentru travestitul din Timișoara, care a și venit la Suceava după el, pentru a-și însoți noul iubit în călătoria spre noua viață. Cei doi deciseseră să se mute în București, pentru a începe să trăiască împreună.

Cum a intervenit poliția

Pe urmele noului cuplu, însă, a pornit bărbatul înșelat. Care a făcut circul de rigoare, la gară, încercând să își convingă iubitul să rămână, după cum se vede în imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Între cei trei a început un scandal, presărat cu strigăte, înjurături, genți aruncate și amenințări cu moartea. Încăierarea a început în gară și a continuat pe peron.

Cei doi polițiști care erau de serviciu în gară (agentul șef Gabriel Nicolai Moroșan, șeful Postului de Poliție TF Suceava Nord și agentul principal Alina Gabriela Pelin, șef post Poliție TF Dolhasca) l-au imobilizat pe tânărul care se manifesta agresiv. Acesta a fost încătușat și dus în sediul Postului de Poliție din gară, unde au fost aduși și ceilalți doi implicați în scandal.

Noul cuplu nu a vrut să depună plângere împotriva agresorului gelos, astfel încât acesta a fost doar amendat cu 300 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa video și foto: Monitorul de Suceava