Schimbări majore la una dintre cele mai vizionate emisiuni Tv. Vedetele show-ului s-ar putea să aibă probleme

Schimbări majore la una dintre cele mai vizionate emisiuni Tv. Vedetele show-ului s-ar putea să aibă probleme
Anul trecut doar i-a ținut locul Andreei Bălan, care era plecată în „America Express”, anul acesta va sta pe scaun. Vor fi schimbări majore în toată emisiunea.

Surprize, surprize, la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Anul acesta, vor fi atât concurenți cât și jurați de cinci stele. Iată ce se va întâmpla în platou.

Cel de-al 19-lea sezon al celei mai așteptate emisiuni, „Te cunosc de undeva”, îi va avea la masa juriului pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, dar și Mihai Petre. „Am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului «Te cunosc de undeva!». Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenție la detalii, de aceea am și rezonat cu el, pentru că se potrivește personalității mele.

„Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentați”

Structural cred că atenția la detalii duce la performanță și la un show în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentați, și aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenți, la membrii juriului și toată echipa de producție, care reușește să execute niște transformări absolut incredibile!”, a declarat Mihai Petre.

Ce rol are Mihai Petre în emisiune

Mihai Petre, care a fost primit cu brațele deschise de colegi, urmează să urmărească cât de bine vor fi respectate detaliile de referință. „Voi fi atent la detaliile din referință, la cât de bine sunt ele respectate, însă nu mă voi limita doar la asta. Sigur că, ținând cont de expertiza mea în dans, voi analiza și cât de în detaliu se respectă și pe acest culoar referința”, a mai precizat juratul.

„Colegii m-au primit foarte bine și apreciez mult asta, am simțit o chimie foarte bună încă de când am venit prima oară la Te cunosc de undeva, iar asta e foarte important când alegi să intri într-un proiect nou. După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că dinamica la masa juriului e una foarte bună!”, a mai spus Mihai Petre.

Cârcotașii din online deja prevăd că vor apărea tensiuni, la un moment dat, între Andreea Bălan și Mihai Petre, având în vedere că amândoi sunt specialiști în dans și amândoi sunt cam inflexibili când îți susțin opiniile.

Cine sunt concurenții

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să-i vadă pe concurenți, nume celebre din showbiz-ul românesc. E vorba de Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira Filip, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae și ultimul cuplu, Misha și AMNA.

Recomandarile noastre