Schimbări radicale la Observatorul Antenei 1. Au legătură cu altă televiziune

Schimbări radicale la Observatorul Antenei 1. Au legătură cu altă televiziune
Peste vară, suntem obișnuiți cu schimbările din grilele televiziunilor. Dar de data aceasta se întâmplă ceva nou.

Au loc schimbări radicale la Observatorul Antenei 1. Și ele sunt în legătură cu o televiziune rivală. Unul din cei mai longevivi prezentatori de știri Digi 24, Marius Pancu, părăsește postul de știri. Se pare că acesta va prelua Observatorul de noapte de la Antena 1.

Marius Pancu, 10 ani a adus știrile la miezul nopții

Timp de 10 ani Marius Pancu a fost jurnalistul care aducea știrile de la miezul nopții la Digi 24. Recent, carismaticul prezentator avea ultima sa apariție la Digi 24, ulterior anunțându-și plecarea la Antena 1. „Ne revedem curand în echipa Observator”, scria Marius Pancu pe  contul său de Facebook a doua zi.

„Dragilor, azi ne vedem la ultima ediţie „Ştirile Serii”, iar duminică la ultima „Ediţie Specială” la Digi24. Nu vreau să devin emoţional, dar vă mulţumesc că aţi fost cu mine în ăştia 10 ani, de la primul breaking news (care a fost o deraiere de tramvai 41 cu Andreea Georgescu şi Anca Dumitrescu).

Telespectatorii care mă cunosc mă vor regăsi de la ora cu care s-au obişnuit, la Observatorul de Noapte, de la Antena 1. Iar cu cei care abia mă vor descoperi sunt convins că voi începe o relaţie de încredere”, a scris Marius Pancu.

Din 2011 Marius Pancu a făcut parte din echipa editorială a știrilor de la Digi 24, înainte de asta lucrând la TVR, în perioada 2008 – 2009, şi ulterior la Prima TV, între 2009 – 2011.

Schimbări radicale la Observatorul Antenei 1

Odată cu preluarea Observatorului de noapte de către Marius Pancu, jurnalistul Valentin Butnaru revine la știrile prânzului, de la ora 13:00, alături de Olivia Păunescu și Andreea Țopan.

Și el a anunțat schimbarea de program într-o postare pe Facebook. „Începând de astăzi, 00:00 devine 12:00 pentru mine! Mă reîntorc la programul pe care l-am început acum doi ani, împreună cu Olivia şi Andreea, şi care are un loc aparte în sufletul meu. Recunosc, îmi era dor de colegele mele, de echipa efervescentă de la Observator 12 şi de brainstorming-urile legate de subiecte şi invitaţi. Nu voi mai fi pasăre de noapte, va trebui să îmi mut plimbarea de prânz cu bicicleta mult mai devreme”, scria Valentin Butnaru.

În ceea ce privește jurnalul  de la ora 16:00, unde telespectatorii Antena 1 erau obișnuiți să o întâlnească pe Mihaela Călin, vor avea parte acum de știri prezentate de Bogdan Alecsandru.

Mihai Bendeac se roagă la Dumnezeu să-l scape. Ce a pățit actorul

Recomandarile noastre