Scurt ghid de folosire a fardurilor de ochi cu sclipici

Scurt ghid de folosire a fardurilor de ochi cu sclipici
Fardul de pleoape în noul sezon este plin de strălucire. Să nu vă fie frică să folosiți glitterrul, fardul cu sclipici. E la modă și e menit să dea o nouă de perfecțiune chipului.

Fardul de ochi cu sclipici este sinonim cu stilul disco al anilor ’70. De obicei se folosește la ținutele de seară. Dar, de fapt, fardul de ochi cu sclipici se poate dovedi a fi versatil. Ceea ce face diferența este combinația, atât în ceea ce privește machiajul, cât și ținuta. Există alegerea nuanței de fard de ochi cu sclipici care se poartă și o armonie bine gândită între machiajul ochilor și cel al buzelor pentru un look extrem de luminos. Pentru fardul de ochi cu sclipici ne permite să facem ochii vedeta machiajului.

Fard de ochi cu sclipici argintiu

Pentru un machiaj al ochilor în stilul disco din anii ’70, un fard de ochi cu sclipici poate fi produsul de machiaj care face diferența. Dar trebuie ales în nuanțe de argintiu pentru un machiaj perfect pentru ringul de dans. Fardul de ochi cu sclipici argintiu este foarte versatil, făcându-l adevăratul accesoriu care poate pune în valoare întregul look, de exemplu prin utilizarea unui fard de ochi cu sclipici lichid.

Fard de ochi cu sclipici roșu

Când vine vorba de farduri de ochi cu sclipici, există unul care este capabil să pună în valoare orice culoare de ochi. Este vorba despre fardul de ochi roșu cu sclipici. Cele mai vibrante nuanțe de roșu se pretează perfect pentru a fi combinate cu rujuri de un roșu la fel de vibrant, cu un finisaj luminos sau mat.

Roșu zmeură e o alegere excelentă pentru un look luminos. Dar și nuanțele mai închise de roșu, și anume nuanțele burgund. Personalitatea machiajului tău, în acest caz, poate fi determinată de alegerea rujului: cu un finisaj mat și o culoare strălucitoare pentru un look mai îndrăzneț, cu un finisaj strălucitor și roșu stacojiu pentru un machiaj șic.

Farduri de ochi în culori neobișnuite

Există și alte nuanțe de farduri de ochi cu sclipici. De exmplu în nuanțe de albatru, de la turqoise la ultramarin. Însă mai exisă și 1„clasicele” sclipitoare cum ar fi glitterul în culori de cupru, auriu, bronz. Acestea sunt toate foarte prețioase perfecte pentru a evidenția nuanțele ochilor căprui, negri sau verzi. Dar nu trebuie subestimate nici dacă aveți ochii albaștri sau gri.