Se dă startul emisiunii Dancing on Ice. S-a aflat și cine vor fi prezentatorii

Se dă startul emisiunii Dancing on Ice. S-a aflat și cine vor fi prezentatorii
Numărăm zilele până când vom face cunoștință cu vedetele concurente la emisiunea Dancing on Ice, dar și cu celebrii prezentatori.

Dancing on Ice – Vis în doi, spectacolul pe gheață care va debuta la Antena 1, pe 5 martie, are doi prezentatori de excepție.

Se dă startul emisiunii Dancing on Ice. S-a aflat și cine vor fi prezentatorii

Reprezentanții Antenei 1 au confirmat: cei doi prezentatori ai emisiunii Dancing on Ice – vis în doi sunt Ștefan Bănică și Irina Fodor. Cele două vedete s-au înțeles foarte bine în trecut, când au lucrat împreună la emisiunea “Dansez pentru tine”. Ștefan Bănică a fost foarte bucuros pentru acest nou proiect de televiziune și e convins că emisiunea este una ambițioasă. În plus, el susține că nimic nu se compară cu o emisiune live.

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor. O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează.

Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la Dancing on Ice – Vis în doi, live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1.”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr., potrivit comunicatului transmis de Antena 1.

“Proiectul ăsta e copleșitor”

La rândul său, Irina a spus că e fericită pentru că patinajul este adus în lumina reflectoarelor și s-a arătat onorată că va prezenta emisiunea alături de Bănică. „Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și …deloc usor. În patinaj trebuie să fii ferm și în același timp delicat ca un fulg de zăpadă.

Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecatoare. Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv.

Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experința lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, s-a destăinuit Irina. Vedetele care vor participa la Dancing on Ice – Vis în doi, la Antena 1 sunt Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu.

Sursă foto: instagram