Se văd rezultatele. Daciana l-a pus la dietă pe Victor Ponta și politicianul arată acum „țiplă”

Se văd rezultatele. Daciana l-a pus la dietă pe Victor Ponta și politicianul arată acum „țiplă”
Victor Ponta şi Daciana Sârbu formează una dintre cele mai sudate familii din politica românească. Cei doi sunt căsătoriți de 16 ani, iar dragostea dintre ei pare mai puternică decât oricând.

Fostul premier mai are un băiat, Andrei (21 de ani), din prima căsătorie. Daciana Sârbu și Victor Ponta au doi copii, Irina, fiica biologică, în vârstă de 14 ani, și Maria, fetița adoptivă, în vârstă de 8 ani. În timp ce Victor Ponta e stresat cu politica, Daciana e preocupată ca familia ei să fie sănătoasă, și asta se vede.

Recent, liderul Pro România a apărut alături de soția sa într-o fotografie în ținute asortate, negre, care, pe lângă faptul că arată cât de frumoși sunt împreună, dovedește că fostul premier s-a ținut atent de dieta la care l-a pus, din nou, soția sa. De câțiva ani, fostul premiera luat proporții, pe fondul stresului din viața sa politică.

Daciana Sârbu, mereu atentă la siluetă

Daciana Sârbu e recunoscută pentru faptul că este mereu atentă la siluetă. Iar când soțul ei a început să ia proporții, a intervenit imediat. Fotografia aceasta, distribuită de ea pe Instagram, dovedește că, în ultima lună, dieta a făcut minuni cu silueta politicianului.

Fiica fostului ministru Ilie Sârbu povestea în trecut că a apelat la un nutriționist pentru a slăbi, dar fără succes. „După ce am văzut că nicio dietă nu mă ajută să slăbesc, am decis să îmi inventez propriul meu regim de slăbit. Este unul simplu: mănânc foarte multe salate. Salată cu pui, cu ton și chiar salată simplă”, povestea Daciana Sârbu pentru Gândul.

După ce a născut, ea a reușit să slăbească 10 kilograme în 7 luni cu dieta pe care și-a creat-o singură. Ea recunoaște că evită să mănânce dulciuri, cartofi prăjiți și produse de tip fast-food. În același spirit își crește și fiicele, „să ducă un stil de viață sănătos și să aibă o dietă echilibrată”.

Victor Ponta, schimbare uluitoare într-o lună

Victor Ponta este co-fondator și președinte al Partidului Pro Romania. El a deținut funcția de prim-ministru al României din 7 mai 2012 până la demisia sa în 4 noiembrie 2015. Victor Ponta a fost președinte al Partidul Social Democrat din 2010 până în 2015 și deputat de Gorj. De asemenea, a fost co-președinte alături de Crin Antonescu (PNL) al Uniunii Social-Liberale. În urmă cu o lună, Victor Ponta avea multe kilograme în plus, după cum se vede în fotografia preluată de pe pagina sa de Facebook.

Nu e prima dată când Victor Ponta este pus la dietă. El a  mai avut un episod, în 2013. Atunci totul a devenit public după ce chiar mama fostului premier a povestit.

„El s-a speriat când s-a văzut la televizor, a spus că trebuie s-o asculte pe Daciana, trebuie să mănânce sănătos. Face cură de slăbire, impusă de Daciana, care îi trimite mâncarea la sufertaş. Mănâncă bio, de la o firmă specializată care prepară cu un anumit dozaj al caloriilor”, a povestit mama premierului, Cornelia Naum, la „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Sursa foto: Instagram, Facebook