Se vinde mașina prințesei Diana. Licitația începe la sfârșitul lunii august

Se vinde mașina prințesei Diana. Licitația începe la sfârșitul lunii august
Mașina pe care a condus-o cu atâta dragoste prințesa Diana va fi scoasă la licitație peste doar câteva săptămâni.

S-a plimbat cu acest autoturism în timpul vieții și a fost extrem de bucuroasă când se afla la volanul mașinii.

Se vinde mașina prințesei Diana. Licitația începe la sfârșitul lunii august

La aproape 25 de ani de la decesul prințesei Diana, superba mașină cu care mama prinților William și Harry s-a plimbat în timpul vieții sale, va fi scoasă la vânzare. Este vorba despre o mașină Ford Escort RS Turbo, pe care prințesa a returnat-o după trei ani în care a utilizat-o.

În perioada în care a fost stăpâna mașinii, prințesa a parcurs 11.000 de kilometri la cumpărături sau excursii. Autovehiculul, care se află într-o stare extraordinară și are 40.000 de kilometri, deși a fost în posesia mai multor proprietari. Licitația pentru autoturismul celei mai iubite prințese a tuturor timpurilor va începe pe data de 27 august 2022.

O altă mașină a prințesei Diana a fost vândută pentru suma de 60.500 de euro

De asemenea, prințesa Diana a mai avut o mașină, tot un Ford, pe care a primit-o în dar de la prințul Charles atunci când cei doi s-au logodit, în anul 1981. Și aceasta a fost scoasă la licitație și s-a vândut pentru suma de 60.500 de euro. Pentru că face parte din modelele din Seria 1 construite de Ford, sursele spun că e posibil ca mașina prințesei să se vândă acum pentru suma de 100.000 de dolari.

Prințesa Diana s-a stins la 36 de ani

Prințesa inimilor a plecat la cele veșnice la data de 31 august 1997, în urma rănilor suferite în accidentul rutier în care a mai murit și iubitul ei, Dodi al-Fayed, dar și Henri Paul, şeful securităţii de la Hotelul Ritz, unde cei doi au luat cina. Prințesa avea răni foarte grave la nivelul pieptului și a fost transportată Hôpital de la Salpêtrière. În memoria Dianei, prințul William și prințul Harry au inaugurat la 1 iulie 2021 o statuie în grădinile Palatului Kesington.

Sursă foto: rtv