Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului pentru zămislirea de prunci. Orice femeie care o rostește își va împlini dorința

Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului pentru zămislirea de prunci. Orice femeie care o rostește își va împlini dorința
Cea mai mare împlinire a unei femeie este să aducă pe lume prunci. Sunt momente în care însă această dorință pare departe să se împlinească. Dacă citiți această rugăciune către Maica Domnului, situația se va schimba radical.

Nimeni nu are un cuvânt mai mare de spus în fața Mântuitorului ca Preasfânta sa Maică. Iar când aceasta îl roagă ceva pe Fiul Său, nimic nu i se refuză. De aceea, femeile care nu pot avea prunci să se roage la Maica Domnului și problemele se vor risipi.

„Tu eşti Scară Cerească prin care Dumnezeu S-a pogorât pe Pământ!”

„O, Preasfântă Fecioară,Care străluceşti prin curăţie Cerească, Ajutătoare bună a lumii, dintru Tine a strălucit Soarele Dreptăţii, Hristos Dumnezeul nostru! Te fericim şi Te proslăvim, că Tu eşti Cortul Lui Dumnezeu şi prin Tine S-a sălăşluit între noi, ca să fim poporul Lui!

Tu eşti Uşa Cerească prin care iar ni s-au deschis uşile Raiului! Tu eşti Scară Cerească prin care Dumnezeu S-a pogorât pe Pământ! Cu focul rugăciunii Tale să arzi focul patimilor noastre, ca să ne izbăvim de focul cel veşnic al gheenei!

„Ajută-ne să ne păzim în frica Lui Dumnezeu! Să nu întinăm Biserica trupului nostru!”

Rugăciune la Maica Domnului aducătoare de prunci

Dăruieşte-ne şi nouă, Preacurată, precum lui Simeon ,să purtăm neosândiţi în inimile noastre, pe Fiul Tău şi Dumnezeul nostru. Să fim părtaşi pururea Preacuratului Său Trup şi Sânge! Ajută-ne să ne păzim în frica Lui Dumnezeu! Să nu întinăm Biserica trupului nostru!

Maica Lui Dumnezeu, Întâmpinând totdeauna pe Fiul Tău în inimile şi în sufletele noastre. Să ne învrednicim prin rugăciunile Tale să dobândim şi acea Întâmpinare a Domnului nostru, împreună cu Sfinţii, ca să-L slăvim şi să-L cântăm pe Tatăl, pe Fiul şi pe Sfântul Duh,acum şi pururea şi în vecii vecilor! Amin!”.

Alte rugăciuni aducătoare de bucurii

Dacă știți că aveți energii negative, acestea fiind motivul pentru care nu rămâneți însărcinate, rugați-vă cu tot sufletul la Sfântul Ciprian. Puterea sa pentru a scăpa de blesteme este pur și simplu fantastică. De asemenea, Sfântul Anton este cunoscut pentru incredibile minuni pe care le face în viața celui care crede în puterea lui. Rugăciunile se spun până când aveți reușită, apoi nu uitați să le aduceți sfinților mulțumire pentru ajutorul primit. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre