Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai puternică rugăciune către Sfinții Mihail și Gavriil. Cine o citește pe 8 noiembrie, va scăpa de vrăji și blesteme

Cea mai puternică rugăciune către Sfinții Mihail și Gavriil. Cine o citește pe 8 noiembrie, va scăpa de vrăji și blesteme
Celebrați cu evlavie, pe data de 8 noiembrie al fiecărui an, pe sfinții Mihail și Gavriil, cunoscuți drept căpeteniile cetelor de îngeri. Sunt de mare ajutor credincioșilor. Iată ce rugăciune puternică se citește în această zi.

Sfinții Mihail și Gavriil sunt păzitorii oamenilor de la naştere şi până la moarte şi călăuze ale sufletelor în drumul acestora spre Rai. Rugăciunea din această zi sfântă vă scapă de necazuri, farmece și blesteme.

Aduce noroc în casă

De asemenea, credincioșii care vor înălța această rugăciune de ziua Sfinților Mihail și Gavriil vor avea mare noroc în casă. Înainte de a începe să rostiți rugăciunea, aprindeți o lumânare. „Dumnezeule Atotputernic, trimite-ți Arhanghelul Tău, Mihail, spre ajutorul robului Tău (se rostește numele). Să-l scoată din mâna vrăjmașilor văzuți și nevăzuți. O, mare Arhanghel Mihail revarsă mir bun asupra robului lui Dumnezeu (se rostește numele). Arhanghele Mihail, tu ești căpetenia cetelor îngerești.

„Izbăvește-mă, mare Arhanghel, de toate înșelăciunile viclene ale diavolului”

Ești voievod al puterilor cerești, al heruvimilor, al serafimilor și al tuturor îngerilor. Fii mie păzitor, ajutător la nevoie, în singurătate, la drum și pretutindeni. Izbăvește-mă, mare Arhanghel, de toate înșelăciunile viclene ale diavolului.

Cine înalță această rugăciune către sfinții Mihail și Gavriil va scăpa de orice nenorocire. Sursă foto: Antena

Și auzi-mă pe mine, păcătosul (se rostește numele celui care se roagă). Mă rog ție și chem numele tău cel sfânt. Grăbește-te spre ajutorul meu și auzi rugăciunea mea!

 „Apără-mă de cutremure, de potop, de războaie, de orice rău și izbăvește-mă de cel viclean”

Sfintilor Arhangheli, rugați-vă pentru noi! Pe toți cei ce-mi stau împotrivă, biruiește-i cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci, cu rugăciunile Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu, cu ale sfinților îngeri și cu ale Sfinților Apostoli. Apără-mă de cutremure, de potop, de războaie, de orice rău și izbăvește-mă de cel viclean, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre