Pentru a avea mereu noroc la bani trebuie să știți anumite trucuri. Lidia Fecioru vă ajută să depășiți momentele grele.
Cele mai bune trucuri ca să aveți mereu noroc la bani. Sfaturile Lidiei Fecioru sunt extrem de prețioase
Aveți nevoie să atrageți banii? Există câteva secrete pe care mulți nu le-au știut până acum pentru ca prosperitatea să nu vă părăsească niciodată. Potrivit Lidiei Fecioru, primul lucru care trebuie făcut este să puneți monede sub preșul de la intrare. Astfel, banii nu vor mai ieși niciodată din casă.
„Este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi”
„Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă”, a declarat Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse.
Păstrați câteva bancnote și pe masă
În plus, e bine ca pe masă să avem mereu câteva bancnote, sub bolul cu fructe sau chiar sub fața de masă. Printre fructele care adus noroc la bani sunt merele, de aceea trebuie să nu ne lipsească din fructieră. „Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă”, a mai spus parapsihologul.
Se pun de la mic la mare, în loc ascuns
Un alt truc aducător de bogăție este ca banii să îi puneți de la mic la mare, într-un loc de care să nu știe nimeni. Cele mai potrivit ar fi să alegeți bucătăria și dormitorul, adică lângă mâncare sau lenjeria de pat. „Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat”, a povestit Lidia Fecioru.
Sursă foto: evz
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook