Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum să-ți manifești dorințele către Univers folosind lumânările. Un exercițiu simplu ce rezolvă multe probleme

Cum să-ți manifești dorințele către Univers folosind lumânările. Un exercițiu simplu ce rezolvă multe probleme
Aveți vise și dorințe dar nu știți cum să le faceți să devină realitate? Concentrați-vă în liniște pe flacăra unei lumânări aprinse și veți constata că în timp lucrurile se vor rezolva.

Vreți să vă împliniți chiar și cele mai ascunse dorințe, dar orice ați încercat până acum nu v-a fost de folos? E momentul să folosiți lumânările pentru a trimite dorințele către Univers. Specialiștii spun că efectul e garantat.

Lumânările vă ajută să vă îmbunătățiți relația cu persoana iubită

Dacă pasiunea și romantismul au părăsit relația, iar dormitorul a devenit cel mai rece loc din casă, aprinde scânteia folosindu-vă de ajutorul lumânărilor. Care au fost considerate de-a lungul vremii simboluri ale romantismului, iubirii și pasiunii. Adăugați arome afrodisiace, de vanilie, iasomie, trandafir, ylang-ylang, lemn de santal sau patchouli și partenerul vă va privi cu alți ochi.

Lumânările aprinse ajută la focalizare și concentrare

Dacă atenția este împrăștiată, gândurile sunt confuze și nu vă puteți concentra asupra niciunui lucru important, este timpul să aprindeți o lumânare. Îndepărtați toți factorii externi, respectiv lumini puternice, zgomot și dezordine. Apoi, relaxați-vă la lumina focului pentru câteva minute și faceți un plan de acțiune. Faceți aceste pauze în mod regulat pentru a vă stimula productivitatea.

Lumânările cu miros de citrice vă ridică moralul

Lumânările vă pot schimba viața

De fiecare dată când vă simțiți deprimat, petreceți timp cu lumânările aprinse. Transportați-vă mental la momentele frumoase din viața dumneavoastră pentru a înțelege: fericirea există! Puteți cumpăra lumânări cu miros de citrice pentru a vă ridica starea de spirit și moralul. Lămâia, portocala, grepfrutul și lămâia verde revigorează perfect, alungă somnolența și vă pun pe picioare pentru muncă.

Bune pentru sănătatea mintală

Dacă anxietatea și grijile au devenit principalele tovarășe de viață, încercați terapia cu lumânări parfumate. Mirosul și focul au un efect pozitiv asupra sistemului nervos, reduc producția hormonului stresului, vă ajută să scăpați de anxietatea excesivă și, în cele din urmă, vă veți simți excelent. Știința a dovedit că lumânările vă pot calma.

Cum? Flacăra unei lumânări este un lucru incredibil de liniștitor. Există un motiv pentru care oamenii au folosit lumina lumânărilor pentru a medita timp de secole. Dacă nu ați profitat niciodată de ocazia de a medita în viața dumneavoastră, ați putea fi surprins de ceea ce poate obține privirea fixă într-o lumânare. Flacăra unei lumânări reduce stresul, pentru că lumina este trimisă direct la creier.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre