Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf are destinul scris în stele. Micuțul va fi diferit în relația cu familia

Fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf are destinul scris în stele. Micuțul va fi diferit în relația cu familia
Bucurie imensă pentru Laurențiu Reghecampf care astăzi a devenit tată pentru a treia oară. Ce îl va aștepta pe micuțul Liam Reghecampf.

La prima oră a dimineții, Laurențiu Reghecampf le-a spus tuturor celor care îl iubesc că e cel mai fericit bărbat din lume.

Fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf are destinul scris în stele. Micuțul va fi diferit în relația cu familia

„Astăzi dimineața a venit pe lume Frățiorul vostru Liam! Va iubește tata”, a anunțat Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare. Antrenorul Craiovei e în culmea fericirii și i-a promis iubitei că va face orice pentru ea și pentru copil.

Protecție de la Dumnezeu

Numele bebelușului cu siguranță nu a fost ales la întâmplare, întrucât Liam se traduce prin protector neînfricat. Pe de altă parte, acesta este un nume de origine galică, folosit în mod tradițional de bărbați, semnifică protecție de la Divinitate, iar unele persoane îl traduc ca și Dumnezeu este ruda noastră.

De asemenea, Liam este un nume de războinic cu voință puternică, o formă mai scurtă a denumirii irlandeze Uilliam, ceea ce înseamnă „casca voinței”.

Sensibil, romantic, fidel

Dacă tatălui său i-a plăcut să umble din floare în floare, se pare că micul Liam va fi cu totul altfel în viață. Potrivit zodiei sale, Racul, acesta va fi sensibil, romantic și mai ales fidel, dar și extrem de protector și ocrotitor, fiind mereu atent la familia sa. Răbdarea și toleranța vor fi punctele sale forte, va avea o memorie excelentă și va reuși să le dea cele mai bune sfaturi prietenilor.

Există și un lucru de care e posibil să se lovească Liam: fiind foarte sensibil și emotiv, se va putea confrunta cu ceva depresii și se poate simți lipsit de iubire, Dconsiderând că alții nu îi răspund la sentimente. Meditativ și religios, Racul are intuiție și sunt multe persoane care au primit de la Dumnezeu darul prezicerii. Cu siguranță, Liam va semăna cu tatăl său în ceea ce privește încăpățânarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre