Nu le vedeți, dar le simțiți și atunci când energiile negative nu vă dau pace, trebuie să acționați urgent. Fumigațiile pot fi o soluție salvatoare.
Ritualul de purificare cu fumigații datează din cele mai vechi timpuri și vă este de un real ajutor atunci când întâmpinați probleme cărora pare să nu le găsiți rezolvare. De altfel, renumitul om de știință dr. Clarence Hansell a afirmat în anul 1930 că fumigațiile sunt și andepresivul naturii.
Potrivit specialiștilor, cea mai întâlnită planta în fumigații rămâne salvia albă, ale cărei proprietăți antiseptice și antimicrobiene sunt extrem de puternice. Potrivit specialiștilor, fumigațiile cu salvia albă relaxează și destind organismul în orice situație tensionată.
Pelinul a fost folosit încă din perioada dacilor
Pelinul este folosit ca planta de leac încă din cele mai vechi timpuri, dacii având un adevărat cult pentru pelin, iar în mănăstiri este și acum pus la loc de cinste. Fumigațiile cu pelin purifică aerul, având proprietăți antibacteriene foarte puternice și induce o stare de somn cu vise.
Când înălțați rugăciuni către Divinitate, ar fi bine dacă ați face și fumigații cu lemn de palo santo, care are rolul de a calma psihicul. În plus, acestea, relaxează sistemul nervos și ameliorează stările de anxietate. Alte plante des folosite în fumigații sunt levănțica, busuiocul, sânzienele, frunzele de dafin, fiecare având nenumărate proprietăți benefice, atât pentru trup cât și pentru suflet.
Înainte de a face fumigații se spune o rugăciune
Potrivit specialiștilor, înainte de a începe fumigația, e important să fie rostită o rugăciune, apoi purificați locul respectiv și la final, nu uitați să-i mulțumiți Divinității. Fumigațiile se folosesc și când vă mutați într-o casă nouă, pentru a scăpa de amprentele energetice ale celor care au locuit acolo în trecut. Nu în ultimul rând, fumigațiile le sunt și ajutor persoanele care au probleme în căsnicie, pentru că diminuează stresul și frustrarea. Atenție! Nu toate plantele sau rasinile pot fi folosite in fumigatii, ci doar cele care au in compozitie anumite uleiuri volatile.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook