Simona Ionescu / Redactor Șef

În timpul Postului Crăciunului, această rugăciune face miracole. Rostiți-o din suflet pentru a avea parte de ajutor divin

În timpul Postului Crăciunului, această rugăciune face miracole. Rostiți-o din suflet pentru a avea parte de ajutor divin
Este făcătoare de minuni și tămăduitoare de boli trupești sau sufletești. Citiți această rugăciune în Postul Crăciunului și veți rămâne surprinși de puterea imensă pe care o are.

Rugăciunile care se spun în Postul Crăciunului ne liniștește sufletul în cele mai grele momente din viață și ne ajută să ne rezolvăm cât mai repede problemele.

În timpul Postului Crăciunului, această rugăciune face miracole. Rostiți-o din suflet pentru a avea parte de ajutor divin

Pe 15 noiembrie întreaga creștinătate intră în sfântul Post al Crăciunului, unul dintre cele mai importante posturi din an, care ne pregătește pentru sărbătoarea Nașterii Domnului. Această rugăciune care se recomandă să fie citită în toată această perioadă, dacă va fi spusă cu smerenie și multă credință va face minuni la care nu v-ați fi gândit niciodată. De câte ori o citiți aprindeți o lumânare. De asemenea, e bine să țineți post.

Cu patimile Tale, vindecă patimile mele. Cu rănile Tale, tămăduiește rănile mele

,,Doamne, Iisuse Hristoase, Dumne­zeul nostru, Care ai plâns pentru Lazăr și lacrimi de întristare și de milostivire ai vărsat pentru dânsul, primește lacrimile mele. Cu patimile Tale, vindecă patimile mele. Cu rănile Tale, tămăduiește rănile mele. Cu Sângele Tău, curățește sângele meu și amestecă în trupul meu mireasma tr­pului Tău cel de viață făcător.

Preasfintele Tale mâini, pironite de cei fără de lege pe Cruce, să mă tragă spre Tine din prăpastia pierzării, precum a făgăduit preasfântă gura Ta. Fața Ta, cea batjocorită cu păl­muiri și cu scuipări, să umple de stră­lucire fața mea cea întinată în fă­rădelegi. Duhul Tău, pe care l-ai încredințat Tatălui când erai pe Cruce, să mă povățuiască spre Tine, prin harul Tău.

„Doamne; să nu mă părăsești. Am ieșit de la Tine; ieși în căutarea mea”

Tatăl, Care Te-a născut din sânurile Sale fără de ani și mai înainte de veci, să înnoiască în mine închipuirea icoanei Tale. Te-am părăsit, Doamne; să nu mă părăsești. Am ieșit de la Tine; ieși în căutarea mea. Du-mă la pășunea Ta cea duhovnicească.

Strălucirea Ta este mângâierea și odihna celor ce s-au ostenit pentru Tine în ne­cazuri și în toate felurile de chinuri. Acestei străluciri mă învrednicește și pe mine, nevrednicul, cu harul și cu iubirea de oameni a Mântuitorului nos­tru Iisus Hristos, în vecii vecilor. Amin.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre