Simona Ionescu / Redactor Șef

Rostește această rugăciune de 10 ori pe zi, timp de 9 marți, ori de câte ori nu mai faci față problemelor. Se vor rezolva mai repede decât ai crede

Rostește această rugăciune de 10 ori pe zi, timp de 9 marți, ori de câte ori nu mai faci față problemelor. Se vor rezolva mai repede decât ai crede
Dacă viața vă joacă feste și vă aflați în situații din care aveți impresia că nu mai puteți scăpa, rostiți această rugăciune cu adevărat făcătoare de minuni.

Rugăciunea se va spune întotdeauna la icoana Maicii Domnului și trebuie să aprindeți o lumânare.

Această rugăciune foarte puternică va rezolva orice problemă pe care o aveți, indiferent de gravitatea acesteia. Rugăciunea se va spune de zece ori pe zi, timp de nouă marți. Dorința se va împlini înainte ca această perioadă să se termine.

„Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele”

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

Rugăciunea la Preacurata Fecioară face minuni

„Înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale”

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința). Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

„Bucură-te Marie, cea plină de Har”

Continuați apoi cu rugăciunea „Tatăl nostru”, apoi cu rugăciunea „Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre