Rugăciunea Sfintei Rita îndeplinește cele mai imposibile lucruri. Citiți-o în nouă zile de joi consecutiv!

Rugăciunea Sfintei Rita îndeplinește cele mai imposibile lucruri. Citiți-o în nouă zile de joi consecutiv!
Sfânta Rita din Cascia nu e doar prietena celor care au probleme mari pe care cred că nu le pot rezolva, dar și al femeilor care au căsnicii cu probleme. Se spune că acest ritual face adevărate minuni.

Când probleme par că nu se mai termină și aveți impresia că nimic și nimeni nu vă poate ajuta, găsiți în Sfânta Rita cel mai bun prieten. Femeile cu căsnicii cu probleme vor avea mariajul mult dorit dacă vor înălța această rugăciune.

Se rostește timp de 9 joi consecutiv

Pentru ca dorința să se împlinească și credincioșii să vadă cu proprii ochi minunea, există un ritual care trebuie făcut. Această rugăciune se va rosti timp de nouă zile de joi consecutiv, cu o lumânare aprinsă și multă credință în suflet. Ar fi bine ca în zilele de joi să țineți post.

„O, sfânta apărătoare a celor aflaţi la mare nevoie, tu, care străluceşti precum steaua speranţei în bezna întunericului, binecuvântată Sfânta Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de răbdare şi tărie, model al tuturor etapelor vieţii! Alătur voinţa mea celei a lui Dumnezeu, graţie Domnului Iisus Hristos, care a îndurat purtarea coroanei de spini şi căruia tu i-ai fost alături zi de zi.

Sfânta Rita, „avocata imposibilului”

Mijloceşte tu, cu harurile şi virtuţile tale, ruga mea către Sfânta Fecioară Maria, ca să îmi asculte durerea întru slava lui Dumnezeu şi sfinţirea mea. Îndrumă-mă şi arată-mi calea cea bună, o, sfânta protectoare şi susţinătoare a celor aflaţi la necaz, să pot obţine iertarea păcatelor, perseverenţă, puterea de a păşi cu curaj, bunătate şi răbdare pe calea vieţii.

(Acum se spune dorinţa) Sfânta Rita, avocata imposibilului, roagă-te pentru noi! Sfânta Rita, avocata celor neajutoraţi, roagă-te pentru noi. Ajută-mă, Sfânta Rita! Roagă-te pentru mine, ca prin tine să-mi crească iubirea pentru Domnul nostru Isus. Amin!”.

Sfânta Rita, cea care împlinește cele mai imposibile dorințe

Cine a fost Sfânta Rita

Pe numele său adevărat, Margareta Lotti, Sfânta Rita a văzut lumina zilei în anul 1381 într-un oraș din centrul Italiei. La doar 12 ani, a fost obligată de părinți să se căsătorească cu un bărbat în vârstă și violent, deși ea își dorea mult să se călugărească.

Din căsnicia cu bărbatul au venit pe lume doi copii, care au murit de dizenterie. La 36 de ani de când și-a pierdut copiii, Margareta și-a văzut visul împlinit: a ajuns la Mănăstirea Sfântă Magdalena. După ani de rugăciuni, în care s-a rugat să sufere precum Mântuitorul, i-a apărut în frunte o rană. Ca și cum un spin s-ar fi înfipt în piele. Un semn care i-a provocat toată viața durere.

Un singur trandafir…

Înainte să treacă la Domnul, a avut o singură dorință: să primească un trandafir din grădina ei. Deși era luna ianuarie, vărul sfintei s-a dus la casa părintească a Ritei și a găsit floarea… Credincioșii care îi mulțumesc pentru binefacerile primite și merg la mormântul sfintei din Crescia lasă întotdeauna buchete de trandafiri. Sfânta Rita știe și împlinește orice dorință, oricărei persoane care se roagă cu inima curată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre