Simona Ionescu / Redactor Șef

Sfânta născută pe 1 martie, vindecătoarea bolilor. Iată ce rugăciune trebuie să rostiți din suflet

Sfânta născută pe 1 martie, vindecătoarea bolilor. Iată ce rugăciune trebuie să rostiți din suflet
1 martie nu simbolizează doar intrarea în primăvară, când primim cu bucurie și delicatul Mărțișor. Este și ziua unei sfinte vindecătoare de boli: Sfânta Muceniță Evdochia Samarineanca. Iată ce rugăciune să citiți pentru a primi ajutor.

Pentru a trece peste toate necazurile vieții, citiți această rugăciune de 1 martie către Sfânta Muceniță Evdochia Samarineanca.

Cine a fost Sfânta Evdochia Samarineanca

Originară din provincia Libanului, situată în Frigia, Sfânta a trăit pe vremea împăratului Traian și inițial a dus o viață desfrânată. Dar după ce l-a auzit vorbind despre pocăință pe monahul Ghermano, a început să-l iubească pe Dumnezeu și s-a botezat. După ce a împărțit toată averea sa celor sărmani, Sfânta Muceniță Evdochia s-a retras la mănăstire. Iubirea pentru Dumnezeu a purtat-o în suflet toată viață și și-a dat viața pentru credința ei ca o martiră.

Grabnic ajutătoare celor care suferă de boli grele

Sfânta este cunoscută pentru că îi ajută pe oameni să se vindece de cele mai grele afecțiuni.

Sfânta Muceniță Evdochia, vindecătoarea de boli

De aceea, cei care au probleme trebuie să citească această rugăciune pe data de 1 martie cu multă credință în suflet și încredere că toate problemele se vor rezolva. Pentru că Sfânta nu uită pe nimeni și răsplătește pe toată lumea după credința lui.

„Din adâncul inimii Te rog să primeşti sme­rita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală”

„Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră! Din adâncul inimii Te rog să primeşti smerita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală! Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl putem ajuta, dacă nu ne vei lumina cu harul Tău. Amin”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre