Secretul agentului Scully. Vedeta X-Files dezvăluie de ce a părăsit Hollywood când era în culmea gloriei

Secretul agentului Scully. Vedeta X-Files dezvăluie de ce a părăsit Hollywood când era în culmea gloriei
Gillian Anderson a devenit un nume cunoscut în anii '90 datorită rolului ei de agent special al FBI, Dana Scully, în îndrăgitul serial cu accente paranormale „The X-Files”.

Actrița, acum în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit de ce a luat decizia de a părăsi Hollywoodul și de a se muta la  Londra  în culmea faimei sale.

Gillian era foarte frumoasă și delicată în serial și-l completa pe agentul Mulder în anchete. Actorul David Duchovny a devenit și el celebru în urma rolului agentului Fox Mulder.

Serialul X-Files a fost distribuit în toată lumea și s-a bucurat de mare succes și în România.

Nimeni nu s-ar fi gândit că, după aceea, actrița se va opri din cariera de la Hollywood, că va părăsi America și se va muta la Londra.

Și  totuși, așa s-a întâmplat, iar Gillian Anderson abia acum s-a hotărât să vorbească despre decizia ei.

„Am avut o relație complicată cu faptul că am devenit atât de celebră atât de tânără și am văzut cea mai proastă parte din ceea ce poate fi industria. Am urât-o cu adevărat și am vrut să scap ”, a declarat ea pentru  revista TV Week din Australia  .

„Acum sunt mai în vârstă, pot pune totul în perspectivă. Recompensele cu care am fost binecuvântată pentru că mi-am urmărit instinctele sunt multe și niciodată nu am ajuns să mă gândesc să mă întorc în America ”, a adăugat ea.

Gillian, care a petrecut ani de zile trăind în Anglia în copilărie, a explicat că „a dorit întotdeauna Marea Britanie și a știut întotdeauna că va ajunge aici”.

Câștigătoarea Emmy s-a născut la Chicago, iar familia ei s-a mutat ulterior în Puerto Rico timp de 15 luni și apoi la Londra. S-a întors în Statele Unite împreună cu familia ei la vârsta de 11 ani și s-au stabilit în Grand Rapids, Michigan.

Perfectă în rolul lui Margaret Thatcher

Gillian câștigă aprecieri serioase, în sezonul premiilor, pentru portretizarea fostului prim-ministru britanic Margaret Thatcher în serialul The Crown de pe Netflix.

Criticii și presa engleză cred că Gillian va înregistra o victorie la Premiile Emmy din 2021, ei indicând performanța ei perfectă în rolul lui Thatcher.

Gillian a declarat pentru The Sun  că a primit ajutor de la doi antrenori vocali și a repetat în „camere întunecate și abandonate” pentru a-l portretiza foarte bine pe faimosul premier britanic Margaret Thatcher, care a condus țara din 1979 până în 1990.

Al patrulea sezon al serialui The Crown se concentrează pe ascensiunea lui Thatcher la putere și pe reformele sale sociale dramatice din anii 1980, care au divizat țara și au dus la sărăcie la nivel național și la greva minerilor din 1984, scrie Daily Mail.

Seria vede și debutul actriței Emma Corrin în rolul prințesei Diana, căsătoria cu prințul Charles și modul în care relația lor a ajuns la un sfârșit turbulent.

Foto din deschidere: Gillian cu David la Globurile de Aur din 1997

EXCLUSIV EVZ! Interviu cu un star de la Hollywood. 20 de minute cu actorul David Duchovny, agentul Mulder din Dosarele X

Războiul divelor lui Bodi continuă. Daria Radionova, noi atacuri la Bianca Drăgușanu