Vedeta, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată un ziar după ce un articol susținea că ar fi atacat-o pe fosta soție Amber Heard, lucru pe care îl neagă.

Johnny Depp este văzut în lumea de la Hollywood ca un consumator de droguri

Actrița, în vârstă de 34 de ani, a depus mărturie în timpul unui proces de trei săptămâni din iulie, în care a vorbit despre abuzuri și violențe, consum de droguri și alcool, iar Depp a insistat că a fost o mincinoasă și că voia doar bani de pe urma lui. Dar ieri, la Înalta Curte, judecătorul Nicol a respins cererea împotriva editorului The Sun, News Group Newspapers, spunând că, conținutul articolului s-a dovedit „substanțial adevărat”. 

Depp va apărea în noul film Fantastic Beasts, pe care Warner Bros și JK Rowling îl au în spate. Tocmai a început să tragă primele cadre la Londra. Cu toate acestea, experții avertizează acum că șefii de film îl pot evita. Așadar, el se luptă acum pentru a-și salva cariera.

Johnny Depp are nevoie de tratament

Avocatul în managementul reputației lui, Mark Stephens, a declarat că hotărârea a fost „extrem de dăunătoare” și singurul mod în care starul din Pirații din Caraibe poate să își revină este să-și admită problemele și să primească tratamentul necesar.

„Este foarte dificil să vedem cum autorii precum JK Rowling sau companiile de divertisment pentru copii precum Disney pot continua să promoveze pe cineva care este un consumator de droguri și, cred, că va fi o problemă mare cu care va avea de-a face”, a spus el.

„Pentru Depp, acesta este un dezastru. Nu numai că afirmațiile potrivit cărora pretindea că articolul este fals au fost considerate a fi substanțial adevărate, trebuie să plătească factura pentru costurile impuse de The Sun”, a spus Nathan Capone, un avocat pentru soluționarea disputelor de la firma Fieldfisher. Se crede că, costurile cazului vor fi cuprinse între 3 milioane lire sterline și 5 milioane lire sterline.

Ce a ars în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Au fost distruse opere de artă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri