Eba, așa cum era cunoscută pe vremea când era un controversat personaj din lumea mondenă, a urcat pe scena Masked Singer, costumată în unicorn și a cântat piesa Rihannei, „Shine bright like a diamond”. Imediat, jurata Inna și-a dat seama că nu este o cântăreață în spatele măștii, dar nu ar fi ghicit niciodată că e vorba chiar despre Elena Băsescu. După demascare, audiența din platou cât și cea de acasă au rămas cu gurile căscate.
Se pare că dragostea pe care o are pentru „fratele ei” Codin Maticiuc trece de barierele pe care chiar ea și le-a impus, mai exact peste cea de a nu mai apărea în spațiul media. Aceasta a acceptat invitația celor de la PRO TV și a intrat în pielea unui personaj mistic, Unicornul, pentru a-i face o surpriză lui Codin, prietenul ei de-o viață, alături de care a trecut prin apă și foc – dacă ne reamintim că el i-a fost alături atât după despărțirea de Hrebe jr., cât și după divorțul dureros de Bogdan Ionescu alias Sida, cu care are doi copii.
Codin Maticiuc a ținut să-și arate public recunoștința față de gestul prietenei lui, postând sâmbătă la prânz, pe contul lui de Instagram un mesaj dedicat: „Aseară a venit sor’mea @elenabasescu la @maskedsingerromania și i-am omorât pe toți pe toate segmentele (comercial, urban și național). Ce-i drept pe segmentul care contează, cel comercial, nu am pierdut niciodată lupta, dar aseară am rupt tot. A fost poate prima dată când și pe reclame se uita mai multă lume la noi decât la alte posturi. Mulțumesc!”.

Despre întreaga experiență și despre cum s-a pregătit pentru emisiune, Eba a povestit într-un interviu pentru Click!
„- Poți sa compari această experienta cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?
Eba: Nu. Tocmai asta a fost şi ideea – să ies din zona mea de confort şi să fac ceva cu totul diferit. Dar nu e neapărat cel mai ușor lucru să faci asta când știi că se vor uita sute de mii sau milioane de oameni la tine. La fel este și în politică, doar că acolo este un teren pe care îl cunosc de mulți ani. Mă simt mai confortabil să vorbesc într-un sacou și o pereche de pantaloni decât să cânt într-un costum de unicorn. Ce este similar cu lumea politică este că și acolo, ca și la Masked Singer, cu greu ne putem da seama ce se ascunde sub măștile celor din fața noastră”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri