Secretul succesului lui Florin Salam. Încă o surpriză iese la iveală despre cunoscutul manelist

Secretul succesului lui Florin Salam. Încă o surpriză iese la iveală despre cunoscutul manelist
Se spune că nu există suflet din România care să nu fi dansat sau ascultat vreodată piesele lui Florin Salam. Ce are atât de special acest cântăreț?

El e numărul unu. O spun colegii de breaslă, dar și fanii, chiar și cei care au ascultat o singură dată o piesă de-a lui. Lucruri neștiute despre regele manelelor, Florin Salam.

Fața nevăzută a lui Florin Salam. Puțini sunt cei care știu lucrurile astea despre manelist

De ani buni, numele lui Florin Salam e pe buzele tuturor. Indiferent cât de multe nume sonore ar încerca să-i calce pe urme, el e boss-ul și nimeni nu-l poate întrece. În plus, același Florin Salam este acum vicepreședinte în Asociația Artiștilor, Muzicanților și Lăutarilor Romi din România și a fost declarat manelistul anului.

Ce ascunde numele artistului

De când a ieșit pe piața muzicală și până acum numele lui Salam a fost ținta a numeroase glume, datorită asocierii cu produsul alimentar mult iubit de români.

Puțini sunt cei care știu că numele său adevărat care apare și în buletinul de identitate e însă Florin Stoian. Și atunci, de unde porecla de Salam?

Atunci când acesta s-a lansat în România a avut numele de scenă de Fermecătoru‘. În 2002, pentru un impact mai mare, cântărețul a ales să se prezinte despre Salam. O poreclă care i-a adus noroc, pentru că, spun specialiștii, salam provine din „shalom”, care în ebraică se traduce prin „pace, armonie, întregire”.

Cântărețul are probleme cu ochii

Dincolo de faima sa care a depășit granițele țării, Florin are însă probleme cu sănătatea. Chiar dacă abia a depășit vârsta de 40 de ani, el a neglijat indicațiile medicului oftalmolog care i-a recomandat să poarte ochelari și asta i-a dăunat foarte mult. Sursele spun că acesta nu vede aproape nimic fără ochelari, iar în live-urile făcute pe conturile de socializare, acesta roagă pe cineva să citească mesajele celor care îl iubesc.

Sursă foto: instagram