E șmecheră și asta o știe toată lumea. Ce a ales să facă Oana Zăvoranu pe litoral. Cât a costat-o o singură noapte de cazare.

Șefa tot șefă rămâne. Ce a făcut Oana Zăvoranu la mare

Querida e fericită. Și-a luat bărbatul și a plecat să se relaxeze la mare. Așa cum îi stă bine unei dive, aceasta a optat și un hotel pe măsură la Mamaia, unde plătește sute de euro pe o singură noapte. Bineînțeles, Oana a dezvăluit și care este prețul exact pe care îl plătește pentru o noapte. E vorba de 500-600 de euro, adică aproximativ 3.000 de lei. Mai mult, Oana a făcut și turul camerei, ca să vadă toată lumea în ce condiții de lux se lăfăie. Că doar nu degeaba i se spune Oana Boss…

Mesaje pentru toate mocangistele

Și pentru că nu s-a putut să se abțină, aceasta a transmis și un mesaj pentru toate… mocangistele. Și nu e pentru prima dată când Oana le atacă pe toate vedetele care și-au luat rolul de influencer în serios, însă nu se comportă așa cum scrie la carte „Am ajuns la mare.. ca tot se poartă așa, vă fac și eu un Story pă barosăneală. Dar nu cum fac mocangii, ca eu nu va pun @. Eu vă arat doar cum se stă așa pe șmecherie cu 500-600 de euro pe noapte.

Nu contează unde, ca atâta vreme cât plătesc nu trebuie să pun @. Ați înțeles mocangeoaicelor, uite am făcut un Story pentru voi. Va pupă tare de tot, Oana Boss.”, a transmis Oana Zăvoranu. Se vede treaba că Oanei îi merge din plin pe toate planurile, iar fanii așteaptă să vadă ce noutăți le va aduce din toamnă la emisiunea ei online.

Sursă foto: instagram