Potrivit publicației The Sun, poliţia a fost chemată la locuinţa fostului jucător emblematic al clubului Manchester United, duminică seara, după ce oamenii legii au primit un telefon cu privire la  existenţa unor incidente în familie.

Ryan Giggs, în vârstă de 46 ani, a fost apoi arestat şi interogat pentru presupuse acte de violenţă care au generat leziuni. Acesta și-a lovit iubita, Kate. Faptele au fost confirmate de poliție, într-un comunicat de presă. Polițiștii spun că femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost uşor rănită, însă starea acesteia nu a necesitat tratament medical. „Un bărbat în vârstă de 46 ani a fost arestat”, a adăugat poliţia, fără alte detalii.

După acest incident, Federaţia Galeză de Fotbal (FAW) a transmis, la rândul ei, prin intermediul unui comunicat, că „este la curent în legătură cu un incident care îl vizează pe antrenorul echipei naţionale Ryan Giggs”, adăugând însă că „nu va face niciun comentariu în această fază”.

Într-o declarație făcută de un reprezentant al lui Giggs, pentru The Mirror, se arată: „Domnul Giggs neagă toate acuzațiile de atac aduse împotriva sa. El cooperează cu poliția și va continua să îi ajute cu investigațiile lor în curs”.

Cariera fabuloasă a lui Ryan Giggs

Ryan Giggs a fost numit selecţioner al Ţării Galilor în ianuarie 2018. Acesta a avut o carieră fabuloasă ca jucător, în cursul căreia a cucerit cu Manchester United, între altele, 13 titluri de campion al Angliei şi două trofee ale Ligii Campionilor. El a fost selecţionat, totodată, de 64 de ori în naţionala galeză, informează Agerpres.

Reprezentativa Ţării Galilor a anulat marţea trecută o conferinţă de presă în cadrul căreia Giggs urma să comunice componenţa lotului său în vederea meciului amical cu Statele Unite, precum şi a partidelor din Liga Naţiunilor împotriva Irlandei şi Finlandei, prevăzute luna aceasta.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce nume i-a găsit Gina Pistol fetiței ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri