Șerban Huidu, de nerecunoscut. S-a retras din showbiz, dar mai transmite mesaje: „Cipul nu e mare”

Șerban Huidu, de nerecunoscut. S-a retras din showbiz, dar mai transmite mesaje: „Cipul nu e mare”
Șerban Huidu a anunțat, în iulie ac, că va face un pas în spate. El nu va mai prezenta „Cronica Cârcotașilor”, ieșind astfel de pe sticlă. Ascensiunea sa în televiziune este una plină de evenimente, unele fiind extrem de tragice. A suferit un grav accident la ski, care l-a lăsat cu sechele, apoi a fost implicat într-un accident de circulație cu victime.

Șerban Huidu a ales să nu mai apară în spațiul public și să se ocupe de emisiunea „Cronica cârcotașilor” din umbră. Se pare că valul de reacții negative venit din partea publicului l-a afectat constant și puternic pe prezentatorul și realizatorul TV, astfel că își va schimba traseul carierei.

Șerban Huidu a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete tv din România.

Huidu însă a ales să agite din nou spiritele în mediul online, deși intenția lui a fost una cât se poate de bună. El a uimit, în primul rând, cu o înfățișare nouă pentru publicul larg: cu multe kilograme în plus și chel.

Fostul prezentator a postat o imagine cu el după vaccin. Huidu și-a făcut cea de-a treia doză de ser anti-COVID și le-a spus internauților că nu i-au crescut solzi.

„Doza 3 na. Nu au crescut solzi. Nici cipul nu e mare”(sic!), a scris Șerban Huidu în dreptul fotografiei.

Cronica Cârcotașilor a ajuns la sezonul 44.

Huidu, care se ocupa de emisiunea de satiră încă din primul sezon (2001), are acum un nou rol, scrie Pagina de Media. El se va ocupa de partea de creaţie a emisiunii de la Prima TV.

Cronica Cârcotașilor a început cu Huidu și Găinușă în anul 2001

„Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran. Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotaşilor este mai mult decât copilul meu de suflet.

Mă întorc acolo de unde am început, la creaţie. La debut am vrut sa scriu doar textele, dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac si pe prezentatorul.

Apoi, în 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase şi soluţiile de înlocuire nu funcţionau corespunzător.

Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10 în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, a spus  Şerban Huidu.