Șerban Huidu părăsește micul ecran, iar decizia este deja luată. Faimosul prezentator a fost 21 de ani la cârma emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, însă acum a hotărât că este cazul să facă un pas în spate. Din toți anii pe care i-a bifat din postura de producător, au fost cel puţin patru în care nu a prezentat emisiunea, între 2011 și 2014. „Tipul acesta de emisiune este nu doar copilul meu de suflet, ca să zic aşa. E mai mult. Eu l-am început şi iniţial se numea , fiindcă eram doar eu. Pe vremea aceea, ca şi azi, într-un fel nu-mi doream să prezint emisiunea. 

Scriam textele, dar fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era bine înţeles, am decis să vin în faţa camerei şi să fac nu doar pe producătorul, ci şi pe prezentatorul. În 2014, când am revenit la prezentarea ei, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. O parte din vechea echipă plecase şi atunci a trebuit să fac acel pas. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Iar eu voi mai apărea în faţa sticlei doar atunci când voi avea ceva important de spus”, a explicat el pentru impact.ro. 

Șerban Huidu părăsește micul ecran. Care sunt motivele 

De la mijlocul lunii mai, Şerban Huidu, în vârstă de 44 de ani, a preferat să rămână exclusiv în spatele camerelor de filmare, dar situaţia s-ar putea schimba dacă va exista vreun prilej de care Şerban va dori să profite în mod special. „Am decis să fac acest pas fiindcă eu consider că ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat. Acum a venit timpul să demonstrez că mai am ceva de spus şi în afara acesteia!”, a declarat Șerban. 

Prezentatorul a declarat de asemenea că decizia este luată și nu se va răzgândi. „Să spui azi acest lucru, în condiţiile în care sticla televizorului şi influenţa din zona Youtube e încă foarte puternică, poate părea uşor în contratimp. Dar îmi asum pe deplin cele stabilite deja şi cunoscute, de altfel, de întreaga echipă”.

Foto: Facebook

Ricky Martin suferă de anxietate în public. Ce spune despre viața sa intimă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp