Serialul Brigitte și Florin Pastramă, genul dramă. Dezvăluiri despre o căsnicie făcută în pripă

Serialul Brigitte și Florin Pastramă, genul dramă. Dezvăluiri despre o căsnicie făcută în pripă
Toată lumea știe că lucrurile obținute ușor nu durează. Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă poate fi descrisă ca o casetă video pe care au derulat-o „pe repede înainte” și se pare că deja banda acesteia a ajuns la final. O căsnicie se construiește „cărămidă cu cărămidă”, iar cei doi s-au avântat în viața de cuplu fără să se cunoască foarte bine, fapt pentru care relația lor devine din ce în ce mai șubredă, luând în considerare chiar și un divorț.

O căsnicie expusă pe micile ecrane, cu bune și cu rele

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit cu aproape un an și jumătate în urmă, iar detaliile din relația lor sunt bine cunoscute pe rețelele de socializare și în media. De cele mai multe ori, cei doi „și-au spălat rufele în public” și au stârnit diferite reacții în mediul online. Ultimul conflict al cuplului a degenerat destul de mult, transformându-se într-o scenă de agresiune. Brigitte a fost trântită la pământ de către soțul ei, toată întâmplarea fiind înregistrată într-un videoclip.

Brigitte Pastramă a discutat despre incident în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a fost întrebată dacă zvonurile despre divorț sunt adevărate. Ea a evitat un răspuns direct, spunând că nu este momentul potrivit pentru ea să anunțe un eventual divorț. Cu toate acestea, a declarat că informațiile care circulă pe internet și prin presă ar fi eronate: „Numai prostii scriu ăștia! Hate-urile te ridică, așa că eu nu îmi fac probleme”.

Brigitte recunoaște că a luat decizii pripite, dar nu regretă

Discutând despre evoluția relației cu Florin Pastramă, vedeta a recunoscut că s-a avântat „cu capul înainte” și că probabil a luat unele decizii pripite: „Nu am știut cine e Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut când ne-am cunoscut au fost mai mulți decât ar fi trebui să fac, dar acum lucrăm cu ce avem. L-am cunoscut într-un moment greu. N-am avut telefon, n-am avut informații, n-am avut nimic. Acum asta este!”.

Chiar dacă Brigitte a realizat că a sărit peste mulți pași importanți în relația cu Florin Pastramă și acest lucru nu le-a adus nici un beneficiu, ea se bucură de experiența trăită alături de actualul ei soț.

„L-am cunoscut în proiectul Ferma și nu regret pentru că a fost un proiect care m-a ridicat, care m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii, a fost un nou început pentru mine”, a povestit Brigitte.

Cadou pentru fani. Justin Bieber oferă o sumă imensă la aniversarea căsătoriei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri