Shakira, abuzată de Pique. Iată cum a tratat-o sportivul pe celebra cântăreață

Shakira, abuzată de Pique. Iată cum a tratat-o sportivul pe celebra cântăreață
Relația pe care Shakira a avut-o cu Pique nu a fost deloc una lipsită de probleme, așa cum ar fi crezut toată lumea. Iată prin ce șocuri a trecut vedeta.

A suportat în tăcere multe lucruri, pentru că a vrut să aibă o relație frumoasă. Dar Shakira a suferit foarte mult.

Shakira, abuzată emoțional de Pique. Iată cum a tratat-o sportivul pe celebra cântăreață

Despărțirea Shakirei de Pique a scos la suprafață multe lucruri neplăcute pe care le-a îndurat cântăreața din partea sportivului. Sursele susțin că aceasta ar fi fost chiar victima unor abuzuri emoționale din partea fostului partener Gerard Piqué. Și nu e vorba doar de infidelitate… Iar în acest moment, vedeta e la fel de mâhnită, mai ales din cauza procesului de custodie a celor doi copii.

Cum se purta Pique cu Shakira

Unul dintre cei mai înfocați admiratori ai Shakirei a făcut recent o compilație de imagini, interviuri și videoclipuri în care se vede clar comportamentului sportivului față de fosta sa iubită, care de multe ori a lăsat de dorit. „Nu știu dacă Shakira a suferit un abuz emoțional cu Gerard Piqué, dar sunt lucruri care mă fac să cred că da”, a scris utilizatorul de Twitter @la_folkloRik, susține panoramaweb.com.mx.

Nu a lăsat-o să lucreze cu alți bărbați

Într-o declarație pentru Noticias Caracol, Shakira a dezvăluit că Piqué nu a conceput ca în videoclipurile vedetei să intre și domni. „Gerard nu mă lasă să fac videoclipuri cu bărbați, este o persoană foarte conservatoare. Ați fi impresionați pentru că este foarte tânăr și știm cum sunt noile generații, dar adevărul este că da, este foarte conservator”, a spus Shakira.

A denigrat-o în emisiune

De asemenea, ați fani au fost atenți la comportamentul lui Pique din ianuarie 2016, de la premiile Festa de l’esport catala, când sportivul a fost premiat. Atunci iubita sa a vrut să-l îmbrățișeze, dar acesta se pare că ar fi respins-o. În plus, sursele spun că nu i-a convenit nici cum s-a îmbrăcat, rochița purtată nefiind pe gustul său pentru că era prea îndrăzneață.

Nu în ultimul rând, fotbalistul a fost taxat grav de fanii săi când a făcut remarci despre relația intimă pe care o are cu Shakira, în cadrul unei emisiuni.