Sharon Stone, bombă sexy şi la 64 de ani! S-a fotografiat fără sutien și fără inhibiții

Sharon Stone, bombă sexy şi la 64 de ani! S-a fotografiat fără sutien și fără inhibiții
În vârstă de 64 de ani, celebritatea din Basic Instinct împărtășește o fotografie topless în bikini și este incredibil cât de bine arată, pentru vârsta ei de bunicuță.

Atunci când mercurul avansează în termometre, multe celebrități ajung să distribuie fotografii în costume de baie. Pentru că și ele fac ceea ce face toată lumea când e cald: plajă și baie în piscină.

De la Kendall Jenner (purtând rochia ei bikini) la Hailey Bieber într-un set asortat cu shortul purtat de soțul ei, Justin, vedetele se grăbesc să își arate trupurile. Și asta nu e tot: Sharon Stone a distribuit în mediul online o fotografie foarte, foarte fierbinte – și pare că a uitat să își pună bluza sau un sutien pentru această ocazie.

Sharon Stone pozează topless, dezinhibată total

Sharon Stone este o femeie cu multe talente. Anul trecut, la Festivalul de Film de la Cannes, ea a fost poate cea mai radiantă dintre toate ținutele pe covorul roșu, iar același lucru este valabil și atunci când distribuie un instantaneu intim de vacanță. Saron Stone a devenit cunoscută pentru rolul din Basic Instinct, filmul lui Paul Verhoeven și de atunci a jucat în nenumărate filme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Pagina ei de Instagram arată că nu încearcă defel să își ascundă înaintarea în vârstă, scrie Harpers Bazaar. Mai mult, ea nu s-a văzut niciodată ca un sex-simbol, deși așa a început cariera ei, spunea ea într-un interviu anterior. Pentru că nu era văzută ca atare în domeniul ei de activitate, a decis să își înceapă cariera cu o ședință foto în Playboy. În curând și-a dat seama că nu aceasta era calea de urmat și a ales un alt drum. Poate că fotografiile ei din celebra revistă pentru adulți sunt celebre în întreaga lume, dar nu reprezintă nimic în comparație cu cariera și opera sa impresionantă.

Actrița nu aspiră la perfecțiune. „Cu recunoștință, imperfectă într-o zi perfectă”, a scris vedeta alături de fotografia cu ea topless, în chiloți de plajă. Perfectă sau nu, Sharon Stone  face treabă bună cu astfel de postări pe Instagram. Ea  le dă putere altor femei să se accepte așa cum sunt,  indiferent de vârstă,. Vârsta este doar un număr – iar Sharon Stone este dovada vie.

Sursa foto: Instagram