Simon Cowell, spitalizat de urgență. Are multiple fracturi și contuzii

Simon Cowell, spitalizat de urgență. Are multiple fracturi și contuzii
Celebrul jurat de la „Marea Britanie are talent!”, de la X Factor și American Idol, Simon Cowell, a suferit un grav accident în Londra, în timp ce mergea pe bicicletă. A fost transportat de urgență la spital, având multiple fracturi și contuzii.

Simon Cowell și-a văzut moartea cu ochii ieri. O plimbare obișnuită cu bicicleta electrică pe străzile aglomerate ale Londrei s-a transformat într-un coșmar.

Adesea el este văzut de fani pe două roți, fiind un împătimit al „deplasării eco”. Totodată, ieri a pierdut controlul bicicletei într-o intersecție și s-a lovit atât de rău încât a fost necesară transportarea sa de urgență la spital. TMZ.com titrează că faimosul  „detectiv” de talente are mai multe fracturi și contuzii. Și-a rupt mâna și e puternic lovit la cap, titrează presa din Marea Britanie. O sursă a declarat pentru The Sun că Simon nu purta cască la momentul accidentului și atunci când s-a ridicat, sângele îi curgea șiroaie pe față.

„E norocos că a scăpat cu viață!”, a spus persoana citată.

Nu e prima oară când se accidentează grav cu bicicleta

Juratul a mai fost implicat într-un astfel de incident în trecut. Atunci a fost chiar mai rău, deoarece după ce a căzut cu bicicleta electrică, medicii i-au găsit fisuri în trei puncte ale coloanei vertebrale. A fost supus unei operații care a durat 6 ore, titrează jurnaliștii, iar Cowell a fost la un mic pas de a rămâne paralizat pe viață.

Totodată, se pare că incidentul nu l-a intimidat. Astăzi e din nou pacientul camerei de gardă din cauza acestei pasiuni care pur și simplu îi aduce… ghinion.

Simon was rushed to hospital with suspected concussion and a broken arm

Fotoreporterii l-au fotografiat pe jurat părăsind spitalul cu mâna bandajată, dar zâmbitor. Cascadoria nu i-a frânt spiritul.

Sursă foto: The Sun

Recomandarile noastre