Simona Halep a împlinit 30 de ani în luna de miere

Simona Halep a împlinit 30 de ani în luna de miere
Simona Halep a reaşezat România între ţările care contează, pe harta tenisului mondial. Marea nostră campioană împlinește 30 de ani și este o femeie fericită. Tot ce îi lipsește acum este un copilaș. La mulți ani fericiți!

Simona Halep are acum, la 30 de ani, tot ce își dorește. O familie frumoasă, trofee adunate din întreaga lume, bani și un soț care o divinizează. A muncit mult, a fost ambițioasă și a reușit. Pe 27 septembrie, marea noastră campioană împlinește 30 de ani. La mulți ani fericiți!

Simona Halep s-a căsătorit acum două săptămâni, cu iubitul ei Toni Iuruc, iar acum tocmai s-a întors din luna de miere.

Simona Halep a împlinit 30 de ani în luna de miere

Simona Halep a avut un an greu, cu multe accidentări și restricții din pricina pandemiei. Dar, viața merge înainte și sportiva noastră a avut grijă și de viața personală. S-a căsătorit acum două săptămâni, cu iubitul ei Toni Iuruc, iar acum este în luna de miere. Fericirea se citește ușor pe chipul ei. Pur și simplu radiază. După cum a mărturisit într-un interviu la TVR, îi lipsește un copil ca să fie pe deplin fericită.

Este povestea unei fetițe care s-a născut la țărmul Mării Negre, în Constanța, pe 27 septembrie 1991. A fost botezată cu numele bunicii sale. Era o fetiţă dulce ca o păpuşă, tunsă ”băiețoi”. Când avea patru ani, într-o zi îl aștepta și îl privea pe fratele ei jucând tenis. A decis să ia o rachetă și să încerce să joace și ea. Racheta de tenis era mai mare decât ea. Sportul alb i-a intrat la inimă.

A avut tot sprijinul părinților săi. Pentru a o susține, aceștia au riscat financiar, au făcut credite la bănci. Norocul a însoțit-o, iar la 16 ani a găsit un sponsor dispus să îi acopere cheltuielile de deplasare la diverse turnee.

Cariera Simonei Halep a intrat pe o pantă constant ascendentă în a doua jumătate a anului 2013. Atunci a câştigat şase turnee, pe toate suprafeţele

64 de săptămâni, locul I în lume

Cariera Simonei Halep a intrat pe o pantă constant ascendentă în a doua jumătate a anului 2013. Atunci a câştigat şase turnee, pe toate suprafeţele. Sportiva a cunoscut consacrarea în 2014, când a jucat finala de la French Open la senioare şi finala Turneului Campioanelor, la prima participare.

Ca profesionistă, Simona Halep a câştigat în total 22 turnee, inclusiv două de grand slam, la Roland Garros, în 2018, şi Wimbledon, în 2019. În total, a câștigat premii în valoare 37,842,748 milioane de dolari, pe care i-a investit în imobiliare. A fost numărul 1 în lume 64 de săptămâni.

Ea a reaşezat România între ţările care contează, pe harta tenisului mondial. Este jucătoarea cu cea mai spectaculoasă ascensiune în ierahia WTA, iar răsplata pentru munca sa a venit.

Simona Halep, spijinită mereu de familie

Familia a stat tot timpul în spatele Simonei Halep, o familie de aromâni din Constanța. Tatăl ei, Stere Halep  a îndreptat-o spre tenis, dar fără să o forţeze.

Cel care a observat primul calităţile Simonei Halep a fost antrenorul Ioan Stan, pe când lucra cu fratele ei, Nicuşor. O văzuse pe margine, cum alerga fâşneaţă după mingi, şi i-a plăcut cum se mişcă, aşa că i-a pus racheta în mână şi a chemat-o la cursuri de iniţiere, de două ori pe săptămână. După un an, i-a recomandat să continue cu Nicuşor Ene, fost elev de-al său, cu care Simona a început să lucreze zilnic.

Deşi micuţă şi slăbuţă, se mişca bine pe teren, era iute, sprintenă şi învăţa foarte repede. La opt ani, au început primele concursuri, primele finale jucate şi primele turnee câştigate. ”O să ajung cu fata asta la Roland Garros”, le spunea Stere Halep prietenilor.

La mulți ani, Simona Halep!, îți urează redacția Rețete și Vedete.