Surpriză imensă pentru Simona Halep în luna de miere! Nicio personalitate nu a mai fost tratată așa

Surpriză imensă pentru Simona Halep în luna de miere! Nicio personalitate nu a mai fost tratată așa
Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, se află în luna de miere, într-un resort de lux din Turcia. Acolo, tenismena a avut parte de o surpriză uriașă!

Simona Halep e iubită de toată România, pe care a reprezentat-o în cele mai importante competiții de tenis ale lumii, dar se pare că nu doar cei de acasă o îndrăgesc.

Ajunsă în Turcia, într-un resort de lux, frumoasa sportivă a avut parte de o surpriză cum nicio altă celebritate nu a mai avut.

La micul dejun, masa a fost ornată într-un mod deosebit și măgulitor.

Angajații și conducerea hotelului i-au lipit Simonei Halep pe perete un amplu set de fotografii cu cele mai importante momente din viața sa. Au pus și pe masă mai multe poze cu sportiva care a fost numărul 1 mondial în tenis doi ani la rând.

Pe cardul plasat pe masă, reprezentanții resortului i-au scris

„Dragă doamnă Simona,

Suntem extrem de onorați să va avem ca musafir.”

Mesajul lor este unul mai lung, însă Simona nu l-a făcut încă public.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit la Constanța, pe plajă, apoi petrecerea a avut loc în localul deținut de nașul lor, Dani Caramihai.

Martori le-au fost părinții și prietenii apropiați, printre care și nume mari din lumea sportului, precum Ilie Năstase, dar și politicieni, fiind prezent la cununie chiar și președintele țării, Klaus Iohannis.

Simona Halep a strălucit în două ținute de mare finețe:

O rochie crem pentru cununia civilă, semnată de casa de modă Dior.

Și rochia de mireasă, albă, accesorizată cu o fundă neagră, semnată Oscar de la Renta.

Sportiva a luat numele soțului său, iar acum în buletin va fi trecută Simona Halep-Iuruc. Jucătoarea de tenis s-a distrat până la ora 2 la cununie, atunci când petrecerea s-a încheiat.