Simona Sensual își caută un bărbat pe măsura ei. „Văd altfel lucrurile, sunt pretențioasă, selectivă…”

Simona Sensual își caută un bărbat pe măsura ei. „Văd altfel lucrurile, sunt pretențioasă, selectivă…”
Din bomba sexy care a fost acum câțiva ani, Simona Sensual s-a transformat într-o femeie puternică, care știe ce vrea de la viață.

Simona Sensual e pusă pe fapte mari și vorbește despre cea mai mare dorință.

Simona Sensual își caută un bărbat pe măsura ei. „Văd altfel lucrurile, sunt pretențioasă, selectivă…”

Simona Sensual e mai hotărâtă ca niciodată să devină mamă dar, din nefericire, încă nu a găsi bărbatul potrivit. Asta pentru că în ultima perioadă a devenit mult mai pretențioasă ca de obicei și acum știe cum trebuie să fie bărbatul pe care să-l aibă la ușă.

Dacă în final nu va găsi ce trebuie, vedeta spune că s-a gândit să apeleze la inseminarea in vitro. Până atunci însă, bruneta are grijă de 15 copii pe care spune că i-a înfiat, de la un centru de plasament. Și pentru că-i iubește enorm, ea și-a serbat și ziua de naștere alături de micuți.

„Am mai mulți copii înfiați de care am grijă, la un centru de plasament. Chiar mi-am făcut ziua de naștere cu ei, acolo, la centru. (…) Vreau și eu un copil, dar nu, așa, oricum. Trebuie să găsesc bărbatul care să merite, să fie într-un anumit fel, am standardele mele. Eu m-am schimbat foarte mult în ultimii ani.

Văd altfel lucrurile, sunt pretențioasă, selectivă. M-am gândit să apelez la fertilizare in vitro, o s-o fac, dacă e necesar, dar mai aștept. Toate la timpul lor, voi vedea. Sigur este că îmi doresc un copil, știu și în ce direcție îl voi îndruma”, a declarat Simona Suhoi pentru Cancan.

Bunica i-a făcut un portret nepoatei

De când a ieșit din lumina reflectoarelor, Simona a devenit pictoriță de icoane, iar una dintre operele sale se află, potrivit informațiilor oferite de Cancan, în altarul bisericii Sfânta Mina Vergului din București. Talentul Simonei e moștenit de la bunica sa, o femeie cu totul extraordinară, pictoriță.

Aceasta i-a făcut și un portret nepoatei sale, pe care ulterior l-a donat pentru o licitație caritabilă, sărind astfel în ajutorul unor copii grav bolnavi. Acum, Simona a început să-i calce pe urme și s-a apucat să facă icoane, pe care după ce le finalizează le împarte la diverse lăcașuri de cult.

„Este una din bisericile unde eu merg de 20 de ani”

”Icoana pictată de mine sper să fie făcătoare de minuni. Faptul că a fost sfințită… Acum se află la biserica Sfântul Mina Vergului, din București. Este una dintre bisericile la care merg de vreo 20 de ani. Am avut eu niște probleme cu un proces și m-a ajutat foarte mult. Aveam atunci niște probleme de nu mai credeam că ies din ele, nici cu bani, nici cu nimic. A fost, atunci, un declic, m-am aprofundat eu mai mult, așa… (…), a spus vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: rtv