Situație incredibilă! O tipă nu a fost lăsat să urce în avion din cauza posteriorului – Imagini

Situație incredibilă! O tipă nu a fost lăsat să urce în avion din cauza posteriorului – Imagini
O tânără femeie, model plus -size și influencer, nu a fost lăsată să urce într-un avion și să efectueze zborul pentru care plătise bilet. Explicația companiei întrece orice așteptare.

Motivul pentru care un model nu a fost lăsat să urce în avion are legătură cu greutatea sa. Mai exact, compania de zbor i-a refuzat îmbracarea pe motiv că e supraponderală, cerându-i femeii să își plătească un loc mai mare, în valoare de aproape 2.500 de lire sterline, relatează The Sun.

Modelul plus-size Juliana Nehme, în vârstă de 38 de ani, a declarat că, după ce i s-a refuzat îmbarcarea pe motiv că e supraponderală, i s-a spus că poate călători dacă își cumpără un bilet la clasa întâi în valoare de 2.480 de lire sterline. Asta pentru că zona de business class are scaune mai mari, în care ar fi putut încăpea fără probleme. Modelul, care e și influencer, susține că a fost oprit de la îmbarcarea într-un zbor care trebuia să o ducă acasă, doar pentru că este prea grasă.

Ea a ajuns să rămână în aeroportul din Beirut, Liban, cu mama ei, în timp ce sora și nepotul ei au luat zborul Qatar Airways spre Doha, Qatar. Nehme a pierdut și zborul de legătură ulterior de la Doha către San Paulo, Brazilia, unde aceasta locuiește.

Un model nu a fost lăsat în avion: „Nu vor să mă îmbarc pentru că sunt grasă”

Juliana Nehme își petrecuse vacanța cu familia. Influencer cu apeoape 160.000 de urmăritori modelul plus-size s-a plâns online în legătură cu situația prin care trece. „Îmi refuză dreptul de a călători. Sunt disperată. Ajutați-mă. Nu vor să mă îmbarc pentru că sunt grasă. Trebuie să cumpăr un bilet de avion la business class. Nu am acești bani. Nu știu ce să fac. Mai sunt doar 30 de minute până când avionul decolează”, a relatat femeia pe rețelele sociale. Ea acuză compania Qatar Airways de discriminare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juliana Nehme (@juliananehme)

„Ce rușine pentru o companie precum Qatar să permită acest tip de discriminare împotriva oamenilor! Sunt grasă, dar sunt la fel ca toți ceilalți!”, a mai continuat modelul plus- size. Ea a călătorit inițial în Liban cu Air France și a spus că nu au existat probleme cu acea călătorie.

Compania de zbor explică decizia luată: „Pasagerul a fost nepoliticos…”

Potrivit Qatar Airways, scrie sursa citată, se pare că inițial Julianei Nehme i s-a refuzat îmbarcarea pentru că o rudă cu care călătorea nu a reușit să prezinte documentele necesare pentru testul Covid. Aceste documente erau necesare pentru a se îmbarca în zborul de legătură spre Doha. De asemenea, a mai transmis compania, Nehme ar fi devenit agresivă cu personalul de la check-in.

Compania aeriană a adăugat că pasagerii care „împiedică spațiul unui alt călător și nu își pot fixa centura de siguranță sau nu își pot coborî cotierele pot fi nevoiți să cumpere un loc suplimentar, atât ca măsură de siguranță, cât și pentru confortul și siguranța tuturor pasagerilor”. Și a insistat că acest lucru este în conformitate cu practicile industriei și cu majoritatea celorlalte companii aeriene.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru MailOnline: „Pasagerul în cauză de pe aeroportul din Beirut a fost inițial extrem de nepoliticos și agresiv față de personalul de check-in atunci când unul dintre membrii grupului său de călătorie nu a prezentat documentele PCR necesare pentru intrarea în Brazilia. Ca urmare, a fost solicitată intervenția securității aeroportului, deoarece personalul și pasagerii erau extrem de îngrijorați de comportamentul ei”.

Potrivit presei internaționale, povestea e încă departe de a se fi încheiat. Juliana nu a fost rambursată pentru biletul său de 830 de lire sterline cu care nu a mai apucat să efectueze zborul. Ea a reușit să se rezerve un loc pentru un alt zbor, seara.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre