Smiley a făcut marele anunț. Să vedem ce spune Gina

Smiley a făcut marele anunț. Să vedem ce spune Gina
Momentul în care Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți se apropie cu pași repezi. Între timp, Smiley a făcut marele anunț și tot ce rămâne de văzut este ce spune Gina.

Numărătoarea inversă a început și mai sunt aproximativ două săptămâni până când Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară. Emoțiile sunt mari, însă entuziasmul este pe măsură. Gina și Smiley au făcut toate pregătirile necesare, inclusiv camera copilului, care își așteaptă cu nerăbdare viitoarea ”locatară”. La emisiunea ”Românii au talent”, Smiley a făcut marele anunț. 

Smiley și Gina sunt împreună de câțiva ani, însă au ținut relația secretă mult timp. Anul trecut, au anunțat că vor deveni părinți, iar entuziasmul este cu atât mai mare cu cât Gina credea că nu va putea avea copii. Deci, micuța ce se va naște peste două săptămâni este practic un mic miracol. Și i-a făcut pe părinții săi celebri cei mai fericiți de pe planetă. Iar publicul parcă îi iubește și mai mult de când Smiley și Gina au recunoscut relația lor de iubire și au anunțat că vor deveni părinți.

Smiley a făcut marele anunț. Se căsătorește cu Gina?

În aceste condiții, este evident că Smiley deja se gândește să facă pasul cel mare. În momentul în care pe scenă au urcat doi concurenți căsătoriți de 11 ani ce lucrau la trapez, Smiley a fost impresionat. ”Dacă așa se manifestă 11 ani de relație, mă gândesc să-mi iau și eu un trapez din ăsta, să mi-l pun în casă”, a spus cântărețul. Colega lui, Andra, a fost pe fază și i-a dat imediat replica. ”Stai liniștit, nu se va întâmpla, am 12 ani (n.r. de căsnicie) și nu s-a întâmplat”, a răspuns Andra. 

Smiley însă a continuat și a dat vestea cea mare, spunând că nu exclude căsătoria cu blondina inimii lui. ”Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud căsătoria”, a spus Smiley. Ceea ce este și de înțeles, mai ales acum când cei doi își vor mări familia cu ceea ce-și doreau amândoi, un copil. 

Săptămâna Modei la Milano. Cum va fi moda la iarnă, avem toate noutățile