Smiley a făcut marele gest în urmă cu puțin timp! Gina e topită

Smiley a făcut marele gest în urmă cu puțin timp! Gina e topită
Andrei „Smiley” Maria este un tip discret atunci când a fost vorba despre relațiile lui sentimentale. Însă cu Gina e altceva. De când frumoasa blondă a rămas însărcinată, Smiley e un om schimbat total. Și vrea să arate că iubește.

S-au ferit de ochii curioșilor, făcând ani de zile sacrificii uriașe pentru a nu fi văzuți sau comentați prin ziare sau emisiuni tabloid. Au reușit, în mare parte, să fenteze tot ceea ce considerau ei că le-ar putea face rău. Ca să stea departe de presa de scandal, cuplul evita să împărtășească detalii intime sau chiar lucruri banale, inclusiv cu prietenii lor de-o viață.

Sarcina Ginei Pistol l-a schimbat, însă, pe Smiley. În ultima lună, acesta a făcut nenumărate declarații de iubire pentru prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, chiar dacă au fost într-un mod voalat. Dar, după celebrul interviu, în formulă de cuplu, pe care l-au oferit publicului în urmă cu mai puțin de o lună și în care au anunțat sarcina Ginei Pistol, acum, Smiley a mai făcut un gest rar.

A publicat, în seara zilei de joi, o fotografie cu el îmbrățișând-o pe Gina. „Am ajuns în sfârșit acasă!”, a scris în dreptul imaginii. Aceste cuvinte simple, așezate lângă o fotografie care exprimă mult mai mult decât orice,  reprezintă o frumoasă și emoționantă declarație de iubire.

În numai câteva ore, 100.000 de fani au dat like, iar 2.300 au scris comentarii pline de aprecieri la adresa celor doi tineri frumoși. Reproducem cîteva dintre ele ca să vedeți cât de îndrăgiți sunt:

„Cel mai frumos cuplu, se citește iubirea pe chipul vostru, zâmbetul de pe buze când vă priviți cu atâta iubire spune totul. Multă sănătate”/ „Mă emoționează mult fericirea voastră și-mi place că o exprimați. Vă pup!”/Draga Smiley, iti doresc sa faci o melodie care sa ajunga cel mai mare hit si care sa reflecte starea ta de fericire. Oricum toate piesele tale sunt cu mesaje pozitive, sper ca de acum sa cresti vibratia la maxim. Sa ai un copil minunat ca tine si sa trăiți cele mai frumoase clipe. Cu toată admiratia, pentru un artist zen”./Smiley, ești un om special și deosebit prin sensibilitatea si simplitatea ta ca OM!!! Gina este revelația ta prin însăși existenta ei, ca si femeie pentru tine!!! Acest „nucleu ” perfect s-a creat din voi cei doi!!! Vă doresc cândva tarziu in viață să vă regasesc aceeasi!!! Fericirea este a voastră dar si a noastră că vă avem printre noi!!!”.

 Gina, la ecograf. Smiley, la filmări

În această săptămână, Smiley a fost plecat în țară pentru filmările noului sezon „Românii au talent!”, iar Gina a rămas acasă, ocupându-se de filmările ei, la „Chefi la cuțite”. Totodată, blonda a povestit pe Instagram fiecare noutate legată de fiica lor, pe care a revăzut-o miercuri la ecograf.

Cum îi faci rău copilului fără să vrei. Ce soluții sunt