Smiley şi Gina Pistol sunt cei mai fericiţi părinţi, dar nu se gândesc la căsătorie. Au fugit până la Roma

Smiley şi Gina Pistol sunt cei mai fericiţi părinţi, dar nu se gândesc la căsătorie. Au fugit până la Roma
Smiley și Gina au uitat de tot și toate de când Josephine a venit pe lume și se bucură de fiecare clipă petrecută cu ea.

Micuța lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un anișor, iar părinții au dus-o în vacanță.

Smiley şi Gina Pistol sunt cei mai fericiţi părinţi, dar nu se gândesc la căsătorie. Au fugit până la Roma

Smiley, Gina și Josephine au bifat prima vacanță la Roma unde s-au bucurat de toate lucrurile minunate pe care le are Italia. Asta după ce în ianuarie au mai avut o vacanță minunată în trei. Atât Smiley cât și Gina n-au putut să reziste și au postat video-uri pe rețelele de socializare.

 

Smiley a pus un clip în care apare cu micuța lui în faţa celebrei Fontanta di Trevi. De asemenea, cei doi au arătat și cum este să mergi cu copilul la restaurant, dar și ce preparate super delicioase au încercat.

„1 an de când viață noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi”

Simpatica fetiță a împlinit un anișor pe 9 martie, iar tăticul i-a scris câteva cuvinte pline de emoție, care le-a ajuns la suflet și internauților.  ,,Nu știu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură,1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinți. 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viață noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tai!”, a scris pe Instagram artistul.

Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu de peste cinci ani

Gina și Smiley au recunoscut destul de târziu relația lor, înainte de apariția pandemiei, deși sunt împreună de mai bine de cinci ani. Cei doi se iubesc mult și consideră că sunt o familie, însă Smiley nu poate fi încă determinat să facă pasul cel mare spre căsătorie. „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a spus artistul la Xtra Night Show.

Sursă foto: instagram