Soluții excelente pentru a scăpa de mirosul de gunoi. Sunt mai eficiente decât orice odorizant

Soluții excelente pentru a scăpa de mirosul de gunoi. Sunt mai eficiente decât orice odorizant
Când vine vorba de mirosul din coșul de gunoi orice gospodină încearcă să găsească cea mai bună metodă.

Într-o bucătărie curată așa cum scrie la carte nu trebuie să existe miros de gunoi. Iată cele mai bune trucuri.

Soluții excelente pentru a scăpa de mirosul de gunoi. Sunt mai eficiente decât orice odorizant

Pentru ca bucătăria să miroasă excelent, iar gândăceii să nu-și facă niciodată apariția, aveți la îndemână un truc extraordinar care vă va face viața mult mai ușoară. Nu trebuie decât să puneți o lingură cu detergent pe fundul sacului pe care-l veți așeza în coșul de gunoi și să lăsați peste noapte. Sunt mai bune decât orice odorizant și rezultatele se păstrează pentru o perioadă lungă.

Apelați și la ajutorul cafelei

La fel de util este să pulverizați puțin înălbitor de rufe tot pe sacul de la coșul de gunoi și veți alunga totodată și bacteriile. De asemenea, după ce ați curățat coșul, puteți folosi și hârtie absorbantă, dar veți rămâne surprinși ce efect are dacă veți presăra o lingură cu cafea.

Folosiți uleiuri esențiale

Un alt truc simplu care vă va face să uitați definitiv de mirosul de gunoi este ca atunci când schimbați sacul să puneți pe fundul acestuia o dischetă care a fost îmbibată în ulei esențial. Fiți atenți ca resturile care cad pe jos să fie strânse imediat și fixați cât mai bine sacul de gunoi de coș.

Sarea ține la distanță mirosul neplăcut al țevilor

Și țevile pot mirosi îngrozitor, dar sarea vă vine imediat în ajutor. Tot ce trebuie să faceți este să turnați sare în vasul de toaletă. Nu doar că absoarbe grăsimea, dar elimină și umezeala. Dacă scurgerea de la baie s-a înfundat, puneți un pumn de sare într-un vas cu apă clocotită, apoi turnați în canalizare.

Atenție! Nu folosiți această loțiune pe instalații cu faianță sau porțelan, pentru că le veți strica. În loc de sare puteți folosi și bicarbonatul de sodiu și veți fi plăcut surprinși de rezultatul final.