Soția lui Daniel Onoriu spune adevărul despre divorț. „Brusc, nu mai sunt bună…”

Soția lui Daniel Onoriu spune adevărul despre divorț. „Brusc, nu mai sunt bună…”
Șase ani a durat povestea de iubire dintre Daniel și Isabela Onoriu, dar fericirea s-a destrămat.

Isabela Onoriu n-a mai suportat tratamentul la care a fost supusă de fostul pilot Daniel Onoriu și a pus capăt căsniciei.

Soția lui Daniel Onoriu spune adevărul despre divorț. „Brusc, nu mai sunt bună…”

Într-un interviu pentru Fanatik, soția lui Daniel Onoriu, Isabela, face mărturisiri interesante despre ce s-a întâmplat între ea și fostul pilot. Isabela susține că acesta și-a schimbat total comportamentul față de ea și, pentru că s-a simțit rănită, nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu viitorul fost soț. Cei doi s-au hotărât și vor divorța la notar.

„Nu știu dacă și-a găsit deja pe cineva, nici nu mă interesează ce va face”

”Sunt multe de spus, dar ce să mai comentez? Oricum, nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face. Nu știu dacă și-a găsit deja pe cineva, nici nu mă interesează ce va face. Normal, vom divorța. Încă nu am depus actele, nu vom divorța la tribunal, ci la notar. Nu mai locuim împreună de ceva timp, suntem separați. Am plecat, stau într-un apartament, o iau de la 0 cu totul”, ne-a spus, în exclusivitate, Isabela Onoriu.

”Faptul că nu voiam să facem copil e motivul despărțirii?

Mai mult, Isabela spune că nu e motiv de divorț faptul că ea nu vroia să rămână însărcinată și că acest lucru e doar scuza lui Onoriu. ”Faptul că nu voiam să facem copil e motivul despărțirii? Păi asta este cea mai mică problemă, chiar dacă așa ar fi fost. Asta e scuza lui, să aibă acoperire, chiar nu a fost discuția asta”, mai spune femeia. Adevărul e însă altul. Cei doi s-au certat foarte rău pentru că el vroia să intre din nou în lumea curselor, iar ea nu a fost de acord.

”Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. (…) Eu nu am cum să îl susțin pe el în nebunia asta pe care a început-o cu cursele, cu mersul cu motoare, cu toate astea. În primul rând, el nu va lua aviz medical. Apoi, eu dacă l-aș fi susținut și, Doamne-Ferește, s-ar fi întâmplat ceva – iar eu nu aș putea, repet, să fiu parte în așa ceva – vă dați seama ce ar fi zis toată familia lui.

Dacă se întâmpla ceva cu Daniel, mie mi-ar fi zis: „Isabella, altă treabă nu aveai decât să stai și să-l susții pe el la curse în loc să îl susții să facă sport, sală și recuperare”. Oricum o dai, nu e bine. Că nu l-am susținut nu e bine, că îl susțineam, iarăși ar fi fost rău”, se destăinuie Isabela.

“Am dormit trei luni nemișcată în fața spitalului”

Isabela a plecat de acasă cu ceva timp în urmă și vrea să fie liniștită, însă Daniel îi face și acum zile fripte, lucru care o deranjează. ”Am decis ca fiecare să își vadă de viața lui. Eu vreau să rămân prietenă cu el în continuare. Au fost totuși șase ani… Dar el să iasă așa în presă, să mă atace… Eu care am dormit trei luni, nemișcată, în fața spitalului ca să fiu lângă el care era în comă?!

Mă sună lumea, oameni, prieteni și mă întreabă de ce nu se potolește Daniel și de ce aruncă cu noroi în mine, atunci când doar eu mai eram lângă el? Brusc, nu mai sunt bună, sunt eu aia rea. Cât i-am fost alături nonstop, cel mai bun om de pe planetă am fost, mi-am dus misiunea de soție până la capăt fără să țin seama de probleme, de trudă, de sacrificii…

Acum nu mai corespund. Nici familia lui nu e de acord cu ce se întâmplă, dar… decât să ne certăm, să fie doar conflicte în casă, e mai normal să plece unul”, susține Isabela. În acest moment, ea locuiește singură și nu vrea decât liniște.