Soția lui Giovanni Becali, o femeie diplomată. Între ei s-a produs o ceartă monstru, dar nu a suflat o vorbă

Soția lui Giovanni Becali, o femeie diplomată. Între ei s-a produs o ceartă monstru, dar nu a suflat o vorbă
În timp ce soția lui Gigi Becali face tot ce poate pentru familia sa, Giovanni a avut probleme cu jumătatea sa. Sătulă până cap de probleme, Stella a plecat de acasă. Cum s-a rezolvat situația.

Giovanni Becali a fost la un pas să rămână singur și cu greu a reușit să-și convingă soția să revină la el. Stella Hernandez și vărul lui Becali s-au cunoscut în urmă cu 30 de ani, când se aflau la Paris, orașul iubirii. Doar că la un moment dat între ei au început să apară problemele, iar femeia a fost la un pas să renunțe mariaj. Ea a plecat la un moment dat din România și nimeni nu mai credea că se va reîntoarce la vărul lui Becali.

Nimeni nu a știut prin ce au trecut cei doi soți

Potrivit informațiilor oferite de Playsport, soția lui Giovanni a depus actele de divorț de două ori, hotărâtă să-și vadă de viața ei, ultima data fiind când acesta se afla în închisoare. Chiar dacă a fost văzută de multe ori când a venit să-și viziteze soțul. Femeia a decis însă ca nici rudele și nici prietenii să nu știe prin ce situație complicată trec cei doi soți, de aceea au pozat întotdeauna într-o familie fericită.

”Se părea că Stella a plecat din țară după cea de-a doua tentativă de divorț, fiindcă nimic nu o mai reținea pe plaiurile mioritice. Femeia voia să lase în urmă scandalurile și să își reia viața de la zero! După o perioadă însa, ea s-a întors la Giovani! Nu a putut să îl lase singur în perioadele dificile!

A renunțat să se mai despartă de el și l-a iertat de fiecare dată când a greșit, chiar dacă a mai depus actele de separare la tribunalul din București în 2009.”, susțin surse din anturajul celor doi, potrivit Wowbiz.

A realizat că Giovanni este bărbatul vieții ei

După ce Giovanni Becali a fost eliberat, Stella a realizat însă că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au împăcat. Cel mai cunoscut impresar din fotbalul românesc are trei copii cu Stella, dar și un băiat din relația pe care a avut-o cu Aida Giurumescu.

Recomandarile noastre