Soția lui Petre Roman, decizie radicală de sărbători. După 15 ani…

Soția lui Petre Roman, decizie radicală de sărbători. După 15 ani…
Sfârșitul de an este totdeauna momentul bilanțului. Așa a gândit și Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, care a luat o hotărâre importantă.

Silvia Chifiriuc face o schimbare extrem de importantă. Despre ce este vorba.

Soția lui Petre Roman, decizie radicală de sărbători. După 15 ani…

15 ani autoturismul marca Lancia Ypsilon multi-jet, i-a fost cel mai bun prieten. Acum însă, Silvia Chifiriuc a decis că e momentul să renunțe la mașină, pentru că vrea ceva mai nou și, de ce nu, mai bun. Așa că o va vinde pentru prețul de 3000 de euro. Ușor negociabil.

„Este o mașină pe care o am de 15 ani. Am cumpărat-o cu 15.000 de euro, din Italia și m-am folosit de ea, iar acum am pus-o la punct și îmi doresc să o dau mai departe. Este o mașină foarte bună! E normal și se întâmplă să ne mai și desprindem de lucrurile dragi.

M-am servit de ea cu plăcere, am nimerit-o extraordinar de bine, iar de când am cumpărat-o nu am avut nicio problemă cu ea. Dar a venit momentul să o dăm mai departe și să facem loc pentru altceva. Pur și simplu, este un moment în care am nevoie să elimin anumite lucruri, aspecte din viața mea pe care le țin și nu le folosesc. E bine să le dau mai departe și poate cineva se folosește și are nevoie mai mult decât mine”, a declarat Silvia Chifiriuc.

„S-a pus multă presiune pe mine”

Chiar dacă relația cu Petre Roman e la fel de bună ca la început, Silvia a trecut prin momente grele, când spune că a fost învinuită pe nedrept.

”S-a pus multă presiune pe mine și în mare parte, pe nedrept. Am suferit pentru că sunt un om foarte sensibil. Dar am avut mereu acest crez al meu că am mers pe drumul meu drept. Sunt un om foarte sigur pe mine atunci când aleg ceva. Am o singură teamă: de Dumnezeu”, a mărturisit soția lui Petre Roman, într-o emisiune televizată.

Sursă foto: instagram