Soțul Deliei a pierdut sute de mii de dolari. Cum s-a ajuns într-o astfel de situație

Soțul Deliei a pierdut sute de mii de dolari. Cum s-a ajuns într-o astfel de situație
Răzvan Munteanu, soțul Deliei, e renumit pentru banii pe care i-a câștigat din bitcoin. Asta nu înseamnă că nu a riscat.

Soțul Deliei a trecut prin momente destul de grele de când a început pandemia. Ce s-a întâmplat cu el.

Soțul Deliei a pierdut sute de mii de dolari. Cum s-a ajuns într-o astfel de situație

A început tranzacțiile cu criptomonede de mulți ani și a fost foarte mulțumit de câștiguri. Doar că anul 2021 i-a creat ceva probleme lui Răzvan Munteanu. Acesta a pierdut câteva sute de mii de dolari, atunci când a căzut bitcoin. Afaceristul spune că a mizat pe o creștere mai mare, dar din păcate, n-a fost să fie așa.

„În primii 3 ani a fost între 0 și 100, în următorii între 100 și 1.000”

”Pe termen scurt da, poți intra milionar și ieși falimentat din povestea asta. Dar pe termene de 2-3 ani de zile, bitcoinul a demonstrat că devine un asset din ce în ce mai puternic și nu cred că într-un frame de 3 ani, bitcoinul a scăzut. În primii 3 ani a fost între 0 și 100, în următorii între 100 și 1.000, în următorii 3 ani între 1.000 și 10.000. Și cam de un an suntem la 10.000+ și mergem spre 100.000”, a declarat Răzvan cu ceva timp în urmă.

Delia câștigă 100.000 de euro la X Factor?

Delia și soțul său se descurcă excelent cu firma pe care o au. Sursele spun că în anul 2020 ei au avut o cifră de afaceri de 9 milioane de lei, din care 4 milioane au fost profit. Pe de altă parte, sursele spun că Delia încasează bani frumoși de pe scaunul de jurat de la X Factor și iUmor. Și doar de la X Factor se pare că îi intră în buzunar 100.000 de euro. În ceea ce îl privește pe Răzvan, el întregește veniturile familiei cu ceea ce câștigă din cele șase cluburi pe care le deține în Centrul Vechi al Capitalei.

Sursă foto: instagram