Soțul Oanei Roman a pățit-o. Din ce motiv chelește Marius Elisei

Soțul Oanei Roman a pățit-o. Din ce motiv chelește Marius Elisei
Marius Elisei și Oana Roman formează unul din cuplurile intens mediatizate ale showbizului românesc. Cei doi și-au spălat rufele în public când a fost cazul, dar au știut și să se întoarcă unul în brațele celuilalt, când au realizat că nu pot trăi decât împreună.

E clar pentru toată lumea, o iubește de nu mai poate, Marius Elisei și-a sacrificat integritatea fizică de dragul Oanei Roman. Acum a lucrat din greu, alături de Oana, pentru amenajarea casei pe care au cumpărat-o înainte să divorțeze. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar în decembrie anul trecut. Iar anul acesta, după câteva luni de separare, s-au împăcat. Marius a recunoscut ceea ce și Oana știa foarte bine. Se iubesc prea tare, nu pot trăi unul fără altul.

Marius Elisei și-a sacrificat integritatea fizică

Marius Elisei o iubește așa de mult pe Oana Roman încât e dispus la toate sacrificiile.  Relația lor nu a fost ușoară. Bărbatul a luat primele șocuri încă de la începutul acesteia. Marius Elisei e cu 10 ani mai mic decât ea. Dintr-o dată a ajuns în lumina reflectoarelor și ținta comentariilor că ar fi cu Oana pentru banii ei, și că e o relație pe interes.

Oana Roman a povestit într-o emisiune, cât de gravă a fost situația. Marius Elisei s-a îmbolnăvit de alopecie (foto). Era să rămână chel de tot. „S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțelegă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan… El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a povestit Oana Roman.

Au divorțat, dar s-au împăcat

Oana Roman și Marius Elisei și-au mai dat o șansă iubirii, iar acum spun că sunt mai fericiți ca oricând. Ei cred că au avut nevoie de separare ca să înțeleagă exact ceea ce îi unește. Cei doi au o fetiță, Isabela.

Se pare că acum greutățile din viața lor au mai dispărut. Oana câștigă bine din ceea ce face, a reușit să își câștige dreptul în instanță la o moștenire de la o rudă.

Sursa foto: Instagram, Wowbiz.ro