Soțul Ralucăi Pastramă se bucură cu alte femei și se filmează. Imaginile au scăpat necenzurate – Exclusiv

Soțul Ralucăi Pastramă se bucură cu alte femei și se filmează. Imaginile au scăpat necenzurate – Exclusiv
Raluca Pastramă a ieșit dintr-o relație ca să intre în alta, a făcut și un copil și își declară public dragostea față de noul ei soț. Acesta se distrează maxim cu alte femei.

Imagini necenzurate au „scăpat” pe InstaStory, iar Ibrahim este în al nouălea cer. „Au, au, a! Așa, așa!”, exclamă tânărul bărbat aflat în culmea fericirii, în timp ce o profesionistă îi dansează languros. Îmbrăcată sumar, aceasta e chemată inclusiv să stea la un „selfie” alături de Ibrahim.

Soțul Ralucăi Pastramă este în vacanță, la Bodrum, Turcia. Azi e ziua lui, iar tânăra și frumoasa sa soție i-a urat „La mulți ani!” și i-a scris, pe Instagram, că-l iubește.

Ibrahim și Raluca, vacanță romantică în Turcia

Se pare că în vacanța aceasta, Raluca și Ibrahim nu  le-au luat pe fetițele lui Pepe, la fel cum acestea nu i-au însoțit nici când au participat. Săptămânile trecute, la o nuntă, la Istanbul.

Cei doi soți sunt proaspăt căsătoriți. Ei au spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile la finele lunii iunie, cu numai o zi înainte ca Raluca să plece la maternitate și să o aducă pe lume pe prima lor fiică, Mariam. Relația lor a dus la divorțul dintre Raluca și Pepe, după mai mulți ani de relație, timp în care au venit pe lume cele două fiice ale fostului cuplu.

După ce au divorțat la notar, Raluca și Pepe și-au oficializat, fiecare, noile relații, la scurt timp. Iar ulterior, ambele femei, fosta soție și actuala a lui Pepe au rămas însărcinate, fiecare aducând pe lume un urmaș. Raluca a făcut încă o fetiță, în timp ce Pepe s-a ales, de la noua sa parteneră, cu un băiețel de care este foarte mândru pentru că îi va duce numele mai departe.

Cine este Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă

Despre noul soț al Ralucăi Pastramă nu se știe mare lucru. Ibrahim este puțin mai tânăr decât Raluca, și provine dintr-o familie cu origini arabe, foarte înstărită, având în spate o avere considerabilă.

El e antreprenor și iubește manelele, după cum se vede din postările pe care le face pe rețelele sociale.

Sursa foto / video: Insagram